Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division

Mozifilm lesz a The Divisionből is

Jessica Chastain és Jake Gyllenhaal főszereplésével készül a film.

2016.08.02. 16:16 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Ubisoft Motion Picture egy újabb játékra alapozó mozifilmen dolgozik, mégpedig a The Divisionhöz kapcsolódóan. A Manhattan rendjének helyreállításáért folyó hajsza két főhősét Jessica Chastain és Jake Gyllenhaal fogják játszani, akik saját produkciós cégükön keresztül (Freckle Films és Nine Stories) a film készítésébe is belefolynak. A Ubisoft Motion Picture-nél a decemberben bemutatásra kerülő Assassin's Creed mozifilmen kívül négy másik játékhoz kapcsolódóan folyik még munka: a Splinter Cell, Ghost Recon, Watch Dogs és Rabbids szériákhoz is várható mozifilm. ■

Forrás: Fotó: UbiBlog

hozzászólások (8)

Gerő a nyerő
Gerő a nyerő 2016.08.05. 15:30
Far Cry széria úgy ahogy elmegy (az alap Far Cry és a Far Cry 3 jó volt tényleg), viszont cserébe tönkre tették a Settlers sorozatot (amiért kifejezetten meggyűlöltem őket), a Heroes sorozat is egyre inkább langymatag emellett. Az AC is egyre gyengébb a sorozat új részeivel. Miért köpködöm őket? Szerinten ezek után nem kérdés szerintem.

A film bukását azért remélem, mert így talán rájönnek hogy 10 órányi játékot és hozzá 2 ingyenes kieget 0 kreatív és jó tartalommal kiadni, teljes áron természetesen, pofátlanság és a játékipar megcsúfolása... Mondjuk az se a régi már, de mind1, ne térjünk el a témától. Remélem hogy a gatyájuk is rámegy a forgatásokra, ami végül nem hozza vissza majd a remélt hasznot és talán elkezdenek kicsit felébredni ezután és újra minőséget letenni az asztalra.
Ricsi1976
Ricsi1976 2016.08.05. 16:26
Igen, de ne feledjük el, hogy nem ők a hibásak, hanen azok akik ezeket az összecsapott bughalmazokat megveszik. Így már helyes az analógiád. Minek erőltessék meg magukat, ha így is megy a szekér és dől a lé. Számomra a CPR lengyel csapat tette le a mérdföldkövet. Az is tény, hogy 10 óra tartalommal levenni az embereket 10-18K-val platformfüggően nagy pofátlanság.
Creativ3Form
Creativ3Form 2016.08.05. 16:34
Nem tudom mire céloztál ezzel a 10 órával, de a The Division fősztoriját olyan 35-36 óra kitolni, amire sok mai játék pl. nem képes. A CoD-ok szintideje a maximum 10 óra, és azok még annyi kreativitást sem mutatnak, mint a The Division. Amiben a fősztorin kívül is van még bőven tartalom. Az AC és a Far Cry játékokban is bőven több van mint 10 óra, még akkor is, ha valaki csak a fősztorira koncentrál. Azt pedig erősen kétlem, hogy egy 100-120 millás film (nem tudom mennyi lesz majd a költségvetés, csak tippeltem) úgy hazavágná őket. Annál kicsit nagyobb és régebbi csapat ők ennél. Plusz azt se gondolhatod komolyan, hogyha bukta lesz a film, akkor majd az Ubi változtat a dolgokon...ez a naivnál is naivabb felfogás.
Raistlin666
Raistlin666 2016.08.05. 19:11
Koncepcióban nálam egy olyan film ütött volna (ütne???) mint régen a Dead Space rajzfilmes előzménye! Ha a Division film az első hullámban érkezők történetét dobta volna be és a The End mellé egy "a többit a játékban megtudod" felirattal ér véget mondjuk a játék nyitójelenetével a helikopter lezuhanásig....persze erre soha nem lenne mersze egy UBI-nak...:-P
Gerő a nyerő
Gerő a nyerő 2016.08.06. 12:00
Naív valóban, mert tudom hogy nem lesz változás, hisz az egész ipar elkorcsosult már. Első pofonnak mindenesetre remek lenne.

Crea, 14 óra volt kitolnom a Division main sztoriját. Azon túl csak a sok cheater várt a DZ-ben, illetve kreativitás nélküli bármilyen fps pálya copy élj túl 15 wave-et egy teremben raid. Ezt én nem nevezném tartalomnak, pláne nem tizen pár ezer forintért. Nézzünk akkor egy Skyrim - Witcher 3 - Strellaris - Civ 5 - bármi játékot, ezeknek is meg volt sőt meg is van még az áruk, mégis van tartalom és senki nem sír, míg a Divisionnél köztudott mekkora volt a felháborodás a 0 end game content terén és hogy mit "hozott" a 2 free DLC.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.