Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Batman - A Telltale Games Series

Jó értékeléseket kapott a Batman: A Telltale Games Series első része

A denevérember új kalandja ma veszi kezdetét, meg is érkeztek az első értékelések róla.

2016.08.02. 16:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha az elmúlt években Batman nevét emlegettük, leginkább a Rocksteady Studios műhelyében készült Batman: Arkham széria jut eszünkbe. Ez az a sorozat, amely kiváló rajtot vett, majd pályája meredeken ívelt felfelé, hogy aztán kissé érthetetlen módon még annál is meredekebben zuhanjon alá a mélybe. Talán nem is véletlen, hogy a stúdió már többször hangoztatta, hogy nem kívánják többször elővenni a denevérpáncélt (persze ezt már az Arkham Knight előtt is mondták…).
De, hogy ne porosodjon érdemtelenül az a bizonyos fekete páncél a szerkény mélyén túl sokáig, arról a kalandjátékos Telltale Games gondoskodik, akik elkészítik saját játékukat Batman: A Telltale Games Series címmel. Ez a szokásoknak megfelelően öt epizódokból álló szezonok formájában jelenik meg, ennek első felvonása épp ma. Ha pedig premier, akkor pontszámok. Méghozzá annyira nem is rossz pontszámok:

Kedvenc bőregerünk legújabb akciója tehát hozza az elvárható szintet. Kipróbálni már csak azért is érdemes lehet, mert az ígéretek szerint ezúttal nem is annyira a denevér, mint inkább Bruce Wayne játssza majd a főszerepet. ■

hozzászólások (3)

Creativ3Form
Creativ3Form 2016.08.02. 17:42
Remek. Akkor most már jó lenne, ha nem csak a sajtó és a tube gamerek játszhatnák, hanem a szimpla, hétköznapi gamerek is elkezdhetnék letölteni. :-D Azt hittem 0:01-perctől már telepíthetem, erre még mindig semmi. A fórumokon meg ahány ember, annyi infó. A délután 6-tól az este 8-ig mindent hallottam már azzal kapcsolatban, hogy mikor lesz aktiválható. :-D
Creativ3Form
Creativ3Form 2016.10.17. 00:19
A Destiny: The Collectionnak majd végül a Fifa 17-nek köszönhetően (amikre aztán rájött a Mafia III), még csak most fejeztem be a 2. epizódot, de haztapicsa. :-O Ugyan az egyik legrövidebb Telltale epizód volt, amivel valaha játszottam (alig volt másfél óra), de végig zseniális volt. A történet továbbra is remek, és már az első két epizódban annyi és olyan mértékű szarkavarás van, hogy bele se merek gondolni mi lesz még itt három részen keresztül. A karakterek jól megírtak és jól használtak, mindegyikük hiteles, és egyben félelmetes. A zene remek, a rendezés szintén, a színészek továbbra is remekül játszanak, ami pedig a Telltale féle játékokra jellemző döntéshelyzeteket illeti, nos...sok olyan apró döntés van a játékaikban, aminek a későbbiekben semmi jelentősége nem lesz a történet vagy az adott karakter szempontjából...de itt van egy bizonyos Harvey Dent...akivel kapcsolatban választás elég állít minket a játék a fejezet végén...és az egyik lehetőség eredményeképpen megszületik az a bizonyos valaki, akit mindenki ismer. :-) A másik lehetőségnél viszont Dentnek kutya baja nem esik és itt jön elő a kérdés, hogy akkor ez vajon végleges állapot e, vagy lesz a hátralévő három fejezet valamelyikében majd egy másik olyan szituáció, amiben megszülethet az érmés főszer? Nem csinálok belőle titkot, nálam megszületett Két/Arc és nagyon kíváncsi vagyok, hogyha megmentettem volna, akkor később is Két/Arcá vált volna e, vagy a megmentésével eltöröltem volna ezt a szálat? Tuti fogok majd nézni a neten egy olyan végigjátszást, amiben megmentették Dentet és nem lett belőle Két/Arc.
Várom a 3. epizódot, ami ha jól tudom már 25.-én érkezik. Viszont ajánlani továbbra is csak azoknak tudom, akik szeretik a Telltale srácok korábbi játékait.
davkar9
davkar9 2016.10.18. 07:56
Telltale - biztos, hogy nincs jelentősége a döntésednek.:-D Nagyon látványos "eltérések" vannak, de így is úgyis ugyanoda fut ki mindkét elágazó.:-X Én szokás szerint majd csak a leárazott teljest pótolom. Esetleg még egy olyat tudok elképzelni, hogy ez most valami új trükk (rövidségre alapozva): a 3. rész majd két tényleg külön epizódot fog tartalmazni (3A, 3B ), amik aztán a 4. elejére fognak visszatérni ugyanarra a pontra.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.