Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Batman - A Telltale Games Series

Gondok a Batman: A Telltale Game Series PC-s változatával

Teljesítménybeli problémák mellett a kontroller-támogatással is akad gond.

2016.08.03. 14:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tegnap jelent meg a Telltale Games legújabb játéka, a Batman: A Telltale Games Series. A denevérember vadonatúj történetét a szokásoknak megfelelően epizódokra bontva és jó fogadtatás esetén több szezonon keresztül ismerhetjük majd meg PC-n és konzolokon egyaránt. A baj csak az, hogy a jelek szerint a PC-s változat korántsem rajtolt zökkenőmentesen. Legalábbis erről tanúskodnak a Steam-felhasználók panaszai. A játékosok néha komoly teljesítmény-csökkenésekbe futnak bele, amin nem sokat javít, hogy a grafikai beállítások is meglehetősen gyérek. Sok gond akad a felbontás-beállítással is, hiszen hol az egér ragad be miatta, hol a visszaigazoló gomb tűnik el. Emellett a legtöbb panasz a kontroller-támogatásra, illetve annak hiányára érkezik, de megemlíthetjük a hangok és animációk esetenkénti elcsúszását is. Mindezek fényében nem meglepő, hogy a játék egyelőre elég vegyes fogadtatásban részesült, hiszen a történet ugyan jó, de ez efféle hibák sokat csorbítanak az élményen.
Sajnos ezek nem új keletű dolgok a stúdió háza táján, már korábbi játékaiknál is tapasztalhattunk hasonló problémákat. A sort még lehetne folytatni, de felesleges, inkább bízzunk benne, hogy a készítők mihamarabb megoldást találnak ezekre a hibákra. ■

Batman - A Telltale Games Series
A legutóbbi Batman - A Telltale Games Series cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.