Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Óratoronyban játszódik a The Watchmaker

Helyre kell állítanunk a toronyórát, különben megvadul az idő.

2016.08.06. 18:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Időt manipulálni menő dolog, kivéve, ha történetesen te vagy az idő őrzője. Ha épp nem is az idő őrzője, de valami hasonló szerepet tölt be az óratoronyban Alexander, a The Watchmaker című kalandjáték főhőse. A játékot a Micropsia Games készíti a 1C Company felügyelete mellett és valamikor jövőre jelenhet meg. A történet szerint Alexander egy napon arra ébred, hogy valaki megrongálta a toronyóra szerkezetét, ezért az idő megvadult. Rá vár hát a feladat, hogy felmásszon a torony csúcsába és helyrehozza a hibát. A játékmenet is az időre épül, hisz hősünk életét is években méri, ám ezek meglehetősen gyorsan peregnek, ráadásul az ellenségeink (mert elvileg ilyenek is lesznek) támadásai is gyorsítják ezt a folyamatot. Hogy ne haljon meg idő előtt végelgyengülésben, időt kell gyűjtenie (vajon a készítők látták a Lopott idő című filmet?), ezzel konzerválva a fiatalságát. Az öregedés egyébként meg is látszik majd karakterünkön, annak arcán, tartásán és mozgásán is. A játékmenet másik pillérét az ügyességi feladatok és a rejtvények adják.
A The Watchmaker PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül és várhatóan 2017 második negyedévében érkezhet meg. ■

előző
következő
Óratoronyban játszódik a The Watchmaker
Óratoronyban játszódik a The WatchmakerÓratoronyban játszódik a The WatchmakerÓratoronyban játszódik a The WatchmakerÓratoronyban játszódik a The WatchmakerÓratoronyban játszódik a The WatchmakerÓratoronyban játszódik a The WatchmakerÓratoronyban játszódik a The WatchmakerÓratoronyban játszódik a The Watchmaker

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.