Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fontos frissítéssel kezd a No Man’s Sky

Már a premier előtt megérkezett a játék 1.03-as frissítése, amely rengeteg változtatást hoz magával.

2016.08.08. 21:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Lassan eltehetjük magunkat holnapra, hogy mihamarabb arra a napra ébredhessünk, amikor megjelenik a No Man’s Sky. Erre holnapután kerül sor (de azért senki ne aludja át ezért a teljes holnapot), legalábbis PlayStation 4-en, hiszen a PC-s változata világszerte csak augusztus 12-én várható. Ahogy egyre közeledik a játék premierje, szinte minden napra jutott egy-egy újabb hír vele kapcsolatban. Most éppen az, hogy már meg is érkezett az első frissítés a játékhoz, pedig az még meg sem jelent. Az 1.03-as javítócsomag telepítése ráadásul nem csupán ajánlott, hanem egyenesen elengedhetetlen, hiszen nem holmi utolsó utáni pillanatban összedobott foltocskáról van szó. A No Man’s Sky – ahogy arról mi is beszámoltunk – június elején került aranylemezre, vagyis immár pontosan egy hónapja. Ez azonban nem azt jelentette, hogy a Hello Games munkatársai összecsomagoltak, és útnak indultak Hawaii felé. Inkább maradtak és az elmúlt heteket is kemény munkával töltötték. Ennek eredményeképp rengeteg dolog változott ahhoz képest, ahogy a játék az aranylemezre került. E változtatásokat pedig csak egy frissítés formájában adhatják hozzá, így ma megérkezett az 1.03-as patch. Ebben olyan alapvető dolgokon módosítottak, mint az univerzumot létrehozó algoritmus, új égitesteket (halott holdak, extrém szélsőséges bolygók stb.) adtak a játékhoz, sokkal változatosabbak lesznek az űrhajók és a bolygók élővilága. A frissítés részletes leírását a játék hivatalos oldalán olvashatjátok. ■

No Man's Sky
A legutóbbi No Man's Sky cikkek, hírek

hozzászólások (5)

Bomc.
Bomc. 2016.08.09. 16:05
Tehát egy félkész szart dobtak aranylemezre és már az első nap kiadták a patch-et nehogy kiderüljön
stero
stero 2016.08.09. 16:20
Mindenki ezt teszi :D
Ricsi1976
Ricsi1976 2016.08.09. 16:37
A határidő az határidő! :)
-T0ng-
-T0ng- 2016.08.10. 08:21
Az a baj, hogy sokszor nem csak határidőről van szó szerintem. Nekem ennél a patch-nél kifejezetten az az érzésem, hogy direkt azért most adták ki, hogy ha esetlegesen kiszivárog előbb, akkor se szúrják el azt a teljes élményt, amit nyújthat a játék. Legalább is, ahogy néztem ezek mind olyan finomhangolások, amik nem feltétlenül a játék minőségét hivatottak korrigálni.

Aztán persze van, hogy pont az ellentéte igaz. Mindenesetre én már iszonyat kíváncsi vagyok a játékra!
Dino
Dino 2016.08.10. 08:57
A Gamasutrán van egy jó cikk a témában, a hasonló patchek egyik oka lehet a konzolcégek macerás elfogadási procedúrája is, érdemes elolvasni.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.