Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Lesznek ismerős arcok az Assassin’s Creed moziban, de…

…se Eziora, se Altairra ne számítson senki.

2016.08.14. 12:50 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Idén karácsony környékén kerül a mozikba a soron következő videojátékos film, az Assassin’s Creed. A készítők igyekeznek a lehető leghitelesebben visszaadni a vásznon a játékok világát és főleg hangulatát, ezért a legapróbb részletekre is odafigyelnek. Ezek közé tartoznak az orvgyilkosok rejtett pengéi, amelyeket Tim Wildgoose készít a Ubisofttól kapott instrukciók és információk alapján. Elmondása szerint a pengéket lényegében ők maguk tervezhetik meg, de bizonyos részletekben meg van kötve a kezük, ilyen például a pengék működése. Emellett arra is kitért, hogy több különféle penge van, hiszen minden orvgyilkosé egyedi, ők pedig többet a legpontosabban készítettek el, hogy eredeti tulajdonosai használhassák. Wildgoose-t egy interjú során arról faggatták, hogy az eredeti tulajdonosok alatt kiket ért, de ő csak annyit árulhatott el, hogy bár lesznek a játékokból ismerős arcok a filmben, de azt elismerte, hogy sem Ezio, sem pedig Altair nem fog felbukkanni, vagyis nem róluk van szó. Ők talán egy későbbi moziban szerepelhetnek majd (bár ezt csak mi tesszük hozzá).
Az Assassin’s Creed film Callum Lynch történetét meséli el, aki egy gép segítségével átélheti egyik őse, az orvgyilkos Aguilar emlékeit. Őt Michael Fassbender alakítja majd, mellette pedig feltűnik majd Jeremy Irons (Alan Rikkin szerepében), Marion Cotillard és Michael Kenneth Williams is, a rendezői széket pedig Justin Kurzel foglalja el. ■

hozzászólások (1)

KobraP
KobraP 2016.08.15. 08:33
Ezio és Altairt nem is akarom látni . Annál jobb nem lesz mint a játékban volt , csak elrontani tudják az ikonikus alakokat .. Inkább nyúljanak hozzá a többihez , csak őket ne .
további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.