Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Clooney: Sinatra 2.0?

2003.05.07. 21:50 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Nem akarok Sinatra utódja lenni, a dolog véletlen egybeesés - szabadkozott George Clooney, amikor arról faggatták, miért vállal el megint egy olyan szerepet, amelyet annak idején Frank Sinatra egyszer már eljátszott.
Clooney két éve az Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi egyik főszerepében lépett Sinatra nyomdokaiba, és állítólag jobb alakítást nyújtott, mint az énekes. Most pedig a Most és mindörökké remake-je készül. Eredetileg a főszerepet szánták Clooney-nak, ő azonban az egyik epizódszerepet választotta, történetesen Maggióét, amelynek megformálásáért Sinatra 1953-ban Oscart kapott. - Aki ismer, az tudja, hogy egy ideje leginkább a rendezés foglalkoztat, ezért csináltam meg az Egy veszedelmes elme vallomásait (már a hazai mozikban!). - Egyébként meg csupa olyan szerepet vállalok, amely kihívást jelent számomra, és ha kell a gázsim nagy részéről is lemondok, kerestem már eleget. Maggio azért tetszik, mert érdekes karakter, semmi köze Sinatrához. ■

Forrás: UIP Dunafilm

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!