Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Befejező részéhez ér a Steve Jackson's Sorcery!

Egy hónap múlva debütál a negyedik rész.

2016.08.20. 08:00 | szerző: Sityi | kategória: Játék

Néhány hónapja értekeztem a Steve Jackson's Sorcery! sorozat első két részéről számítógépes megjelenésük kapcsán (pár hétre rá kijött a harmadik rész is), és most teljesedik be a történet: a Királyok Koronája egyszerre jön ki mobil- és asztali eszközökre. Ezúttal oktatómód is helyet kap a játékban a kezdők számára - de ha van mentésünk az előző részekből, onnan folytathatjuk a kalandot, ahol abbahagytuk, viselve annak következményeit, amit eddig tettünk. Természetesen az eredeti lapozgatós játékkönyvhöz képest jelentősen kibővült a történet, de ezt már megszokhattuk az előző részek során - mivel az utolsó részről van szó, ezért az Inkle epikussá duzzasztotta apait-anyait beleadva.
A hangzatos ígéretek mellé kaptunk egy szép köteg képet a játékból, valamint a beharangozó trailer is megtekinthető alább - valamint egy megjelenési dátumot, ami szeptember 15. ■

előző
következő
Befejező részéhez ér a Steve Jackson's Sorcery!
Befejező részéhez ér a Steve Jackson's Sorcery!Befejező részéhez ér a Steve Jackson's Sorcery!Befejező részéhez ér a Steve Jackson's Sorcery!Befejező részéhez ér a Steve Jackson's Sorcery!Befejező részéhez ér a Steve Jackson's Sorcery!Befejező részéhez ér a Steve Jackson's Sorcery!Befejező részéhez ér a Steve Jackson's Sorcery!Befejező részéhez ér a Steve Jackson's Sorcery!Befejező részéhez ér a Steve Jackson's Sorcery!Befejező részéhez ér a Steve Jackson's Sorcery!Befejező részéhez ér a Steve Jackson's Sorcery!Befejező részéhez ér a Steve Jackson's Sorcery!Befejező részéhez ér a Steve Jackson's Sorcery!Befejező részéhez ér a Steve Jackson's Sorcery!
Steve Jackson's Sorcery!
A legutóbbi Steve Jackson's Sorcery! cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.