Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Befejező részéhez ér a Steve Jackson's Sorcery!

Egy hónap múlva debütál a negyedik rész.

2016.08.20. 08:00 | szerző: Sityi | kategória: Játék

Néhány hónapja értekeztem a Steve Jackson's Sorcery! sorozat első két részéről számítógépes megjelenésük kapcsán (pár hétre rá kijött a harmadik rész is), és most teljesedik be a történet: a Királyok Koronája egyszerre jön ki mobil- és asztali eszközökre. Ezúttal oktatómód is helyet kap a játékban a kezdők számára - de ha van mentésünk az előző részekből, onnan folytathatjuk a kalandot, ahol abbahagytuk, viselve annak következményeit, amit eddig tettünk. Természetesen az eredeti lapozgatós játékkönyvhöz képest jelentősen kibővült a történet, de ezt már megszokhattuk az előző részek során - mivel az utolsó részről van szó, ezért az Inkle epikussá duzzasztotta apait-anyait beleadva.
A hangzatos ígéretek mellé kaptunk egy szép köteg képet a játékból, valamint a beharangozó trailer is megtekinthető alább - valamint egy megjelenési dátumot, ami szeptember 15. ■

előző
következő
Befejező részéhez ér a Steve Jackson's Sorcery!
Befejező részéhez ér a Steve Jackson's Sorcery!Befejező részéhez ér a Steve Jackson's Sorcery!Befejező részéhez ér a Steve Jackson's Sorcery!Befejező részéhez ér a Steve Jackson's Sorcery!Befejező részéhez ér a Steve Jackson's Sorcery!Befejező részéhez ér a Steve Jackson's Sorcery!Befejező részéhez ér a Steve Jackson's Sorcery!Befejező részéhez ér a Steve Jackson's Sorcery!Befejező részéhez ér a Steve Jackson's Sorcery!Befejező részéhez ér a Steve Jackson's Sorcery!Befejező részéhez ér a Steve Jackson's Sorcery!Befejező részéhez ér a Steve Jackson's Sorcery!Befejező részéhez ér a Steve Jackson's Sorcery!Befejező részéhez ér a Steve Jackson's Sorcery!
Steve Jackson's Sorcery!
A legutóbbi Steve Jackson's Sorcery! cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.