Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Természeti katasztrófák a Cities: Skylinesban

Új kiegészítő érkezik Natural Disasters címmel, de új ingyenes frissítés is készül.

2016.08.20. 20:47 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Emlékeztek még a régi szép időkre, amikor előbb felépítettük városkánkat a SimCityben, majd jött egy meteor, földrengés, vulkánkitörés, esetleg egy méretes robot vagy UFO-támadás?
Bár a SimCity sorozat az utóbbi években egy picit a háttérbe szorult és trónját jelenleg a Cities: Skylines uralja, utóbbiból a legtöbb rajongó szerint éppen ezek a katasztrófák hiányoznak a leginkább. A Paradox Interactive és a játékot fejlesztő Colossal Order csapata meghallgatta a játékosokat és ad is a véleményükre, ezért az utóbbi időben új kiegészítőn dolgoztak: ez lesz a Natural Disasters. Ebben tehát természeti katasztrófák fenyegetik kis városunkra, de szerencsére nem leszünk teljesen védtelenek velük szemben. Egy sor új lehetőség lesz a kezünkben, hogy megelőzzük vagy, ha ez nem lehetséges, akkor a minimumra korlátozzuk az emberi és anyagi veszteségeinket. Rádió segítségével értesíthetjük a lakosságot az evakuálásról, katasztrófa-előrejelző rendszert, de akár még elhárító rendszert építhetünk ki. Arról egyelőre nincs hír, hogy az alábbi trailerben látható meteoron kívül még milyen csapásokra számíthatunk, de természeti katasztrófák kifejezésből kiindulva se robot és tengeri szörny-támadással, se pedig földönkívüli invázióval ne számoljon senki.
A kiegészítővel egyszerre egy ingyenes frissítés is érkezni fog, amelyben egy új játékszerkesztő debütál majd. Ennek segítségével saját küldetéseket tervezhetünk: beállíthatunk mindenféle kondíciókat, amelyek teljesülése esetén nyerünk, vagy éppen veszítünk.
A Cities: Skylines új kiegészítője a tervek szerint valamikor az év vége előtt fog megjelenni, addig várhatóan még több részletet fel fognak fedni a készítők. ■

előző
következő
Természeti katasztrófák a Cities: Skylinesban
Természeti katasztrófák a Cities: SkylinesbanTermészeti katasztrófák a Cities: SkylinesbanTermészeti katasztrófák a Cities: SkylinesbanTermészeti katasztrófák a Cities: SkylinesbanTermészeti katasztrófák a Cities: SkylinesbanTermészeti katasztrófák a Cities: SkylinesbanTermészeti katasztrófák a Cities: SkylinesbanTermészeti katasztrófák a Cities: Skylinesban
Cities: Skylines
A legutóbbi Cities: Skylines cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.