Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2016

Nem csak a Barça lesz exkluzív a PES 2017-ben

A Konami megállapodott a BV Borussia 09 Dortmund és a Liverpool FC csapatával is.

2016.08.21. 09:17 | szerző: GeryG | kategória: gamescom 2016

Már korábban beszámoltunk róla mi is, hogy a Konami próbálja ledolgozni a PES hátrányát a FIFA sorozatával szemben. A két rivális széria között mára az egyetlen igazán említésre méltó különbség a licencek között keresendő, hiszen a FIFA e tekintetben sokkal előrébb jár a PES-nél. Ha viszont eltekintünk tőle, hogy a Pro Evolution Soccerben néhol csak fiktív csapatokat és játékosokat találunk, akkor bizony már csak az egyéni ízlés kérdése, hogy a két sorozat közül melyik szimpatikusabb.
A Konami is tudja, hogy mely téren van szükség javulásra, de ez nem olyan egyszerű, hiszen komoly tárgyalások előzik meg minden bajnokság, csapat, vagy játékos licencelését. A gamescomon nekem is lehetőségem volt, hogy egy rövidke prezentáción részt vegyek, ahol a Pro Evolution Soccer 2017-ről beszélgettünk. Azt már júliusban bejelentették, hogy exkluzív megállapodást kötöttek az FC Barcelonával, amelynek értelmében a gránátvörös-kék alakulat összes játékosát a legapróbb részletekig lemodellezhették (igaz, a bemutatón Messi még eredeti hajszínével és szakáll nélkül virított…), valamint egyedülálló módon a Camp Nou is hasonló módon jelenik meg majd a játékban. Az aktuális játékosok mellett a legnagyobb legendák is megjelennek, mint Xavi, Puyol, Ronaldo, Ronaldinho, vagy épp Rivaldo. Mellettük klasszikus mezek és persze a csapatra jellemző játékfelfogás is visszaköszön majd a képernyőről.
Ez volt az első lépés, hogy valamivel kárpótolják a játékosokat a licencbeli hiányosságok miatt, de a gamescomon további két csapattal való megállapodást is bejelentettek. Ennek fényében a német BV Borussia 09 Dortmund, valamint az angol Liverpool FC is a fent leírt elbánásban részesül - annyi különbséggel, hogy a két csapat stadionjai csak a premier után, egy frissítés formájában fognak megérkezni. A prezentáción elmondták, hogy a tervek között további hasonló megállapodások szerepelnek, méghozzá a dél-amerikai térségből, valamint Kínából, ahová köztudottan rengeteg egykor tündöklő focista ment el levezetni (és pénzt keresni).
A Pro Evolution Soccer 2017 az alábbi video alapján továbbra is remekül fest, a FOX Engine továbbra is kifogástalanul teszi a dolgát. A fejlesztők egyelőre nem is gondolkoznak a leváltásán, hiszen még rengeteg potenciál van a grafikus motorban. A játék PC-re, PlayStation 4-re és 3-ra, valamint Xbox One-ra és 360-ra fog megjelenni szeptember 15-én, nem sokkal a rivális FIFA 17 előtt. A két játék között idén is kiélezett küzdelemre számíthatunk. ■

előző
következő
Nem csak a Barça lesz exkluzív a PES 2017-ben
Nem csak a Barça lesz exkluzív a PES 2017-benNem csak a Barça lesz exkluzív a PES 2017-benNem csak a Barça lesz exkluzív a PES 2017-benNem csak a Barça lesz exkluzív a PES 2017-benNem csak a Barça lesz exkluzív a PES 2017-benNem csak a Barça lesz exkluzív a PES 2017-benNem csak a Barça lesz exkluzív a PES 2017-benNem csak a Barça lesz exkluzív a PES 2017-benNem csak a Barça lesz exkluzív a PES 2017-ben
Pro Evolution Soccer 2017
A legutóbbi Pro Evolution Soccer 2017 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.