Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Rise of the Tomb Raider Rise of the Tomb Raider

Hát már Lara sem ússza meg zombik nélkül?!

A Croft kastélyt járhatjuk majd be a sorozat 20. évfordulója alkalmából készült kiegészítőben.

2016.08.23. 14:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Durva, de az első Tomb Raider játék épp húsz éve, 1996-ban került a boltok polcaira. Azóta mindenki kedvenc régész-ereklyevadász-kalandornője, Lara Croft számtalan sírboltot tárt fel, rengeteg kincset gyűjtött össze, miközben egész seregnyi rosszfiút és egy állatkertre való vadat tett el láb alól. A legutóbbi játék a Rise of the Tomb Raider volt - a 2013-as reboot utáni második rész mindenből picit többet, szebbet és jobbat próbált kihozni az új koncepcióból, ám ez nem feltétlenül sikerült tökéletesen.
A Square Enix és a Crystal Dynamics csapata szeretnék ebben a játékban megünnepelni a sorozat fennállásának huszadik évfordulóját, ezért új kiegészítőt készítenek hozzá Blood Ties címmel. Ebben visszatérhetünk a Croft kastélyba, ahová a Croft család megszámlálhatatlan történelmi ereklyét és kincset halmozott fel az évtizedek során. Ezt örökölte meg Lara, aki visszatér az immár eléggé lepusztult épületbe, ám ott nem várt veszedelem les rá. A kastélyban ugyanis régmúlt idők démonai tanyáznak, akik mi más alakot is ölthetnének hősnőnk fogadására, mint zombikét? Igen, a Rise of the Tomb Raider sem ússza meg zombis kiegészítő nélkül. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy valójában nem zombik ellen fogunk harcolni a kastélyban, hanem a túlvilágról kiszabadult lelkekkel, akiket Lara apja szabadított a világra kutatásai révén. De akárhogy is nézzük, akármennyire is hangulatos az alábbi előzetes, ezek akkor is csak zombik maradnak...
A Blood Ties kiegészítő a PS4-es 20 Year Celebration Edition részeként fog megjelenni, míg PC-re és Xbox One-ra a season pass előfizetők juthatnak hozzá. Megjelenésére októberben számíthatunk. ■

Rise of the Tomb Raider
A legutóbbi Rise of the Tomb Raider cikkek, hírek

hozzászólások (4)

Barthezz
Barthezz 2016.08.23. 15:07
Én a trailer és egy korábban olvasott angol nyelvű előzetes alapján is úgy értelmezem, hogy 2 kiegészítő érkezik: A Blood Ties szól a Croft-kastély bebarangolásáról, míg a Lara's Nightmare-ben lesznek a zombik.
Dino
Dino 2016.08.23. 16:32
A külön megvásárolható kiegészítő címe Blood Ties, ami a Blood Ties és Lara's Nightmare DLC-ket foglalja magába.
Barthezz
Barthezz 2016.08.23. 20:06
Thx, így már akkor értem.
Skorpio90
Skorpio90 2016.08.23. 20:55
A Blood Ties tök jónak néz ki, ha lesz benne kis ijesztgetés, feszültség, titkos ajtók :) A Lara's Nightmare klasszikus survivalnak tűnik, az nem izgat.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.