Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2016

The Long Journey Home The Long Journey Home

gamescom 2016: The Long Journey Home

Vajon sikerül hazatérni a galaxis túlsó végéről?

2016.08.24. 10:52 | szerző: Blade Runner | kategória: gamescom 2016

A távoli jövőben járunk, amikor is az emberiség elkészítette az első olyan űrhajót, amely gyorsabb a fénysebességnél. Az első kísérlet azonban félresikerül, az első út során az űrhajó egy rövid ugrás helyett a galaxis túlsó végére csöppen. A hajó legénységnek – vezényletünkkel – innen kell valahogy visszavergődnie a földre. Ennek a veszélyekkel teli útnak a története a The Long Journey Home, amelyet a gamescomon alkalmunk volt röviden szemügyre venni a Daedalic standján.
Alapvetően egy RPG-ről van szó, amelyet megspékeltek túlélőjátékos elemekkel, felderítéssel, erőforrásgyűjtéssel és egy kevés taktikai űrcsatával. Lépten-nyomon újabb kihívásokkal nézünk szembe, és gyakran kapunk különböző konkrét feladatokat, küldetéseket. Elsőként kiválaszthatjuk és felszereljük hajónkat, és a legénységet is magunk állíthatjuk össze. Minden űrhajósnak más hasznos szakértelme van (régészet, diplomácia stb.), a játék elején meghozott döntésünknek pedig az egész játékra hatása lesz, így érdemes jól végiggondolni már az alapokat is. A galaxist procedurálisan generálja a rendszer, telepakolva érdekes lényekkel (összesen 12 különböző fajjal vehetjük fel a kapcsolatot), akik a barátságostól a teljesen idegen ellenségig terjednek. Űrhajónkkal időnként harcba is keveredünk, de veszélyek leselkednek ránk a bolygók felszínén is, ahova az űrsiklóval szállhatunk le. Itt erőforrásokra is bukkanhatunk, a begyűjtött tárgyakat pedig vagy felhasználjuk saját céljainkra, vagy eladjuk egy űrkereskedőnek. A vándorlás folyamán morális dilemmákba is ütközünk, például hogy feláldozzuk-e egyik társunkat a küldetés sikere érdekében.
A The Long Journey Home megjelenése 2017 elején várható, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
gamescom 2016: The Long Journey Home
gamescom 2016: The Long Journey Homegamescom 2016: The Long Journey Homegamescom 2016: The Long Journey Homegamescom 2016: The Long Journey Homegamescom 2016: The Long Journey Homegamescom 2016: The Long Journey Home
The Long Journey Home
A legutóbbi The Long Journey Home cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Renoir videoteszt

Kipróbáltuk az oldalnézetes noir platformert.

Regisztrálj a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zárt bétájára!

Egyelőre keveset tudni a bétáról, de várhatóan a következő hónapokban rajtol majd el.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!