Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2016

SpeedLink újdonságok a gamescomról

Két gamer egeret és egy gamepadet mutattak be a németek.

2016.08.26. 14:45 | szerző: Dino | kategória: gamescom 2016

A gamescomon a Business Center területén látogattuk meg a gamer területen is egyre aktívabb SpeedLink standját, ahol megnézhettük frissen bejelentett termékeiket is: két új egeret és egy gamepadet. A Decus Respec a korábbi Decus egér továbbfejlesztett verziója, 400-5000 dpi között állítható érzékenységgel, valamint súlyok segítségével testre szabhatósággal. A nekünk tetsző tömeget (és tömegközéppontot) négy darab 4,5 grammos súly behelyezésével választhatjuk meg. LED-világítása hét színű lehet, az egér 128 kB-os memóriájában pedig öt profilt tárolhatunk el (hét gombot programozhatunk rajta tetszőlegesen, akár makrókat is beállítva). A Decus Respec 15990 forintért lesz kapható szeptember végétől.

SpeedLink újdonságok a gamescomról

A másik új egér az Omnivi Gaming Mouse nevet kapta, és a profi játékosokat célozták meg vele. Érzékenységnek akár 12000 dpi is beállítható, és ez is hétszínű LED-világítást kapott, szoftverével pedig ennek a gombjai is tetszés szerint beállíthatóak. Az egér alumínium alapot kapott, amely hüvelykujjunk alá is belóg. Október elején kerül a boltokba, 19990 forintos javasolt végfelhasználói áron.

SpeedLink újdonságok a gamescomról

A harmadik újdonság a Quinox gamepad, a cég ezen termékeinek jelenlegi csúcsmodellje. A D-pad és a két analóg kar, valamint az A/B/X/Y gombok és a 2-2 hagyományos analóg ravaszgomb és mutatóujjunknál elhelyezkedő gomb mellett hat extra gombot is kapott, kettőt a markolaton és négyet a gamepad hátán. Természetesen a kontrollerhez járó szoftver segítségével ezeket is tetszés szerint beállíthatjuk. A Quinox mindezen felül egy OLED kijelzőt is kapott, amelyen az aktuális beállításokat jelzi. A DirectInput és XInput módokat egyaránt támogatja. Októbertől lesz kapható, 19990 forintos áron.

SpeedLink újdonságok a gamescomról

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.