Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2016

SpeedLink újdonságok a gamescomról

Két gamer egeret és egy gamepadet mutattak be a németek.

2016.08.26. 14:45 | szerző: Dino | kategória: gamescom 2016

A gamescomon a Business Center területén látogattuk meg a gamer területen is egyre aktívabb SpeedLink standját, ahol megnézhettük frissen bejelentett termékeiket is: két új egeret és egy gamepadet. A Decus Respec a korábbi Decus egér továbbfejlesztett verziója, 400-5000 dpi között állítható érzékenységgel, valamint súlyok segítségével testre szabhatósággal. A nekünk tetsző tömeget (és tömegközéppontot) négy darab 4,5 grammos súly behelyezésével választhatjuk meg. LED-világítása hét színű lehet, az egér 128 kB-os memóriájában pedig öt profilt tárolhatunk el (hét gombot programozhatunk rajta tetszőlegesen, akár makrókat is beállítva). A Decus Respec 15990 forintért lesz kapható szeptember végétől.

SpeedLink újdonságok a gamescomról

A másik új egér az Omnivi Gaming Mouse nevet kapta, és a profi játékosokat célozták meg vele. Érzékenységnek akár 12000 dpi is beállítható, és ez is hétszínű LED-világítást kapott, szoftverével pedig ennek a gombjai is tetszés szerint beállíthatóak. Az egér alumínium alapot kapott, amely hüvelykujjunk alá is belóg. Október elején kerül a boltokba, 19990 forintos javasolt végfelhasználói áron.

SpeedLink újdonságok a gamescomról

A harmadik újdonság a Quinox gamepad, a cég ezen termékeinek jelenlegi csúcsmodellje. A D-pad és a két analóg kar, valamint az A/B/X/Y gombok és a 2-2 hagyományos analóg ravaszgomb és mutatóujjunknál elhelyezkedő gomb mellett hat extra gombot is kapott, kettőt a markolaton és négyet a gamepad hátán. Természetesen a kontrollerhez járó szoftver segítségével ezeket is tetszés szerint beállíthatjuk. A Quinox mindezen felül egy OLED kijelzőt is kapott, amelyen az aktuális beállításokat jelzi. A DirectInput és XInput módokat egyaránt támogatja. Októbertől lesz kapható, 19990 forintos áron.

SpeedLink újdonságok a gamescomról

hozzászólások (0)

további hírek

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.

Death Stranding trailer a The Game Awardsról

Hideo Kojima nyerte az Industry Icon díjat, köszönetképpen pedig új előzetest villantott készülő játékából.