Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's The Division

A rajongókat hívják segítségül a The Division fejlesztői

Nem tetszik a játék? Menj el a stúdióba és segítsd a fejlesztőket a munkában!

2016.08.29. 21:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Márciusi megjelenése óta kissé megosztja a játékosokat a Tom Clancy’s The Division. A játék alapvetően jóra sikerült, de sok tekintetben elmaradt az eredeti ígéretektől, ráadásul kezdettől fogva kisebb-nagyobb hibák keserítették a játékosok életét. Ezen sajnos a frissítések sem tudtak mindig segíteni, sőt, néha csak rontottak a helyzeten. A Ubisoft a napokban jelezte, hogy elnapolják a játék soron következő, 1.4-es javítócsomagját, valamint a még el nem készült két kiegészítő premierjét, ugyanis megváltoztatják a munka menetét. A Ubisoft Massive csapata nem szeretne több gondot a frissítések körül, ezért új szintre emelik a „rajongóktól kapott visszajelzések alapján” dolgot. Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy meghívnak néhányat a játékosok közül a stúdióba, hogy közösen alapozzák meg a játék jövőjét. Szeretnél te is esélyt a bekerülésre? Ehhez nem kell semmi extrát tenned, csupán kitölteni ezt a jelentkezési lapot. Az elbírálásnál nem jelent előnyt a saját YouTube-csatorna, vagy a veterán státusz a Steamen, hiszen bárki bekerülhet a kiválasztottak közé. A szerencséseket pedig a Ubisoft szeptember 7-9. között saját pénzén kirepíti Malmőbe és természetesen áll minden egyéb költséget is. Jól hangzik. ■

Tom Clancy's The Division
A legutóbbi Tom Clancy's The Division cikkek, hírek

hozzászólások (1)

ivanova36
ivanova36 2016.08.29. 22:35
Hja, marketing rizsa. Alapból a Massive kijelentette az ötleteinket tartsuk meg magunknak, mert ők a házon belüli tehetségeket használják csak. Meg is lett az eredménye. Most meg már kíváncsiak a játékosok véleményére is? Érdekes a korábbi kérdőívben szereplő dolgok közül semmi sem került be ez alatt a 3 hónap alatt a játékba. Plusz most már pöttyet elkéstek a dologgal. Eddig is folyamatosan lett írva nekik redditen a fentiek ellenére, hogy mit kellene javítani. Majd pont pár játékos szavára hallgatnak mikor a több száz redditest konkrétan le*ták.

Kár a játékért, de sajnos a hónapok alatt nagyon lerontották, pedig folyamatosan kapta a lehetőséget a bizonyításra. A DLC-k meg csak tovább rontottak a dolgon.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.