Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Elérhető a Detached korai változata

Ebben az egyszemélyes módot és a többjátékos részt is kipróbálhatjuk.

2016.09.02. 09:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még januárban jelentette be az Anshar Studios, hogy ők is beszállnak a VR-bizniszbe és készítenek egy űrbéli kalandjátékot Detached címmel. A játékban egy elhagyatott űrállomást kell felfedeznünk, de nem bóklászhatunk a folyosókon és csarnokokban az idők végezetéig, mivel a készleteink fogyóban vannak. A történet szerint valamilyen baleset következtében a Big Zoe nevű teherhajó rakománya elszabadult, a legénység pedig nyomtalanul eltűnt. Egyedül mi vagyunk a hajón, ezért ránk vár a feladat, hogy kiderítsük, mi történt és lehetőség szerint megmentsük a legénységet, a rakományt és persze magunkat.
A Detached az egyszemélyes lebegés mellett többjátékos módot is kínál majd, a napokban elrajtolt korai változatban mindkettőből kapunk egy kis ízelítőt. Az előbbit egyetlen pályán próbálhatjuk ki, ahol megismerhetjük a játékmenet és az irányítás alapjait. A többjátékos részt egyelőre egy játékmód, a package extraction képviseli, amely lényegében a capture the flag egy erőszakmentes változata. Már a korai változatban is elérhető mindkét játékmódban az árkád és a szimulátor irányítás, így megtapasztalhatjuk, milyen érzés is lehet az űrben lebegni és valójában mennyire nehéz ott manőverezni.
A Detached kifejezetten a VR-headsetekhez készül, de a 2017 elejére várható teljes kiadásban hagyományos módon is játszhatunk majd vele. Ugyanakkor a korai változatot kizárólag csak az Oculus Rifttel vagy HTC Vive-val rendelkezők próbálhatják ki. ■

előző
következő
Elérhető a Detached korai változata
Elérhető a Detached korai változataElérhető a Detached korai változataElérhető a Detached korai változataElérhető a Detached korai változataElérhető a Detached korai változata
Detached
A legutóbbi Detached cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.