Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Lopakodós játék készül Echo címmel

Egy századnyi mélyálomból felébredve a saját másolatainkkal kell megküzdenünk.

2016.09.03. 10:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A napokban bemutatta első játékát a dán Ultra Ultra stúdió. A lopakodós játék az Echo címet kapta és több érdekes ötlet miatt is érdemes lehet majd odafigyelni rá. A főszereplő En, aki egy évszázadon keresztül feküdt mélyálomban. Most azonban egy különös palotában tér magához, amely a jelek szerint minden egyes lépését figyeli és tanulmányozza, majd ezek alapján elkészíti az ő másolatait, akikkel aztán meg kell küzdenie. A másolataink mindig azt teszik, amit mi is teszünk vagy tettünk, vagyis ugyanúgy használják a fegyvereiket, mint mi, ugyanúgy mozognak, mint mi. Ha lopakodással próbáljuk kijátszani őket, ők is lopakodni fognak. A kastély néhány percenként újraindítja magát, ezzel tartva mindig naprakészen a másolatainkat.
Az Echo látványvilágáért az Unreal Engine 4 fog felelni, amely az alábbi video tanúsága szerint ezúttal is remekül teszi a dolgát. A premierre valamikor 2017-ben kerülhet sor PC-n és konzolokon. ■

előző
következő
Lopakodós játék készül Echo címmel
Lopakodós játék készül Echo címmelLopakodós játék készül Echo címmelLopakodós játék készül Echo címmelLopakodós játék készül Echo címmelLopakodós játék készül Echo címmelLopakodós játék készül Echo címmelLopakodós játék készül Echo címmel

hozzászólások (1)

szbszig
szbszig 2016.09.03. 20:23
Ez érdekesen hangzik, és valóban még határozottan jól is néz ki. Annak ellenére persze, hogy a saját magad másolata elleni küzdelem nem teljesen új ötlet a videojátékok történetében, hiszen már a legelső Prince of Persiában is megvolt például.

SPOILER
Ugye erről és aztán erről beszélek.
további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.