Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mit kell tudni a Call of Duty: Infinite Warfare multijáról?

Például azt, hogy a béta október közepén rajtol el.

2016.09.03. 11:57 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Call of Duty: Infinite Warfare előzetesen nem lopta be magát a rajongók szívébe, akik valami új témára vágynak már évek óta, cserébe kapnak idén egy újabb sci-fi lövöldét – azt is várhatóan a sablonos formában. Ha viszont Call of Duty, akkor multiplayer, hiszen évről évre ez hozza leginkább lázba a még kitartó rajongókat. Erről a játékmódról azonban eddig nem sokat árult el az Activision, egészen mostanáig.
Az egész többjátékos élményt úgy építik fel, hogy minden játékstílushoz illeszkedjen. Hat harci öltözet közül választhatunk majd: Warfighter, Merc, FTL, Stryker, Phantom és Synaptic. Ezeket karakterünk fejlődésével oldhatjuk fel, aztán az ízlésünk szerint módosíthatjuk különféle csúcstechnológiás kiegészítőkkel és fegyverprototípusokkal, valamint a kinézetén is változtathatunk. Mindegyik ilyen páncél más egyedi felszerelést és képességeket kínál a harcban. Ilyen felszerelés lehet az átlagosnál sokkal erősebb fegyver, míg a képességek között találunk passzív és folyamatosan újratöltődő változatot is. A készítők reményei szerint a játékosok ezeket kombinálva alakítják majd ki saját játékstílusukat.
A Warfighter kifejezetten közepes távolságból hatékony. Egyedi felszerelései között a Clawt, a Combat Focust és az Overdrive-ot találjuk, míg képességei közé a Ping, a Presistence és a Resupply tartozik. A Merc amolyan védekező páncél hatalmas tűzerővel. Felszerelései a Steel Dragon, a Bull Charge és a Reactive Armor, míg a képességei a Man-At-Arms, az Infusion és a Shockwave. Az FTL a sokat mozgó játékosoknak ajánlott. Felszerelései: Eraser, FTL Jump és Phase Shift. Képességei: Power Slide, Supercharge és Perception. A Stryker egy támogató páncél, kifejezetten csapatjátékosoknak ajánlott. Felszerelései: Gravity Vortex Gun, Micro Turret, Centurion. Képességei: Trophy Drone, Relay, Hardened. A Phantom a tipikus mesterlövés páncél az ezt preferáló játékosoknak. Ennek megfelelően felszerelései közé tartozik a Ballista EM3, a Pulsar és az Active Camo, míg képességi közé a Marked Target, a Heightened Senses és a Rearguard. A sort a Synaptic zárja, amely gyors és közelharcban hatékony. Felszerelései közt az Equalizert, a Reapert és a Rewindet találjuk, míg képességei között a Combat Burstöt, a Rushdownt és a Propulsiont.
Természetesen nem csak a páncélokhoz kapcsolódó speciális fegyvereket használhatjuk majd, ezúttal is lesz elsődleges és másodlagos fegyverünk is. Az újdonság, hogy ezeket most módosíthatjuk is. Ehhez a csaták során szerzett krediteket használhatjuk fel - nem csak a stukkerek kinézetét alakíthatjuk, hanem egyedi kiegészítőket is aggathatunk rájuk, hogy tökéletesen illeszkedjenek a stílusunkhoz. Visszatérnek a scorestreakek is, vagyis meghatározott pontot elérve külső segítséget hívhatunk be a pályára. Minél több pontot érünk el (meghalás nélkül természetesen), annál durvább dolgot hívhatunk be a pályára. A támogatások között lesznek régi ismerősök (mint az ellenfelek pozícióját felfedő UAV és az ezt blokkoló Counter UAV), valamint egy sor újdonság is. Mivel az Infinite Warfare már a világűrben játszódik, a többjátékos pályák is sokat változnak majd az eddig megszokottakhoz képest.
Az Infinite Warfare november 4-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de a többjátékos mód bétáját már október 14-én kipróbálhatjuk majd – első körben csak PlayStation 4-en. Végül ne feledkezzünk meg a Modern Warfare Remasteredről se, hiszen az Infinity Ward újra elkészíti az eredeti 16 pályát ehhez is. Aki megvásárolja a Legacy vagy a Digital Deluxe kiadásokat, azok a megjelenéskor 10 pályát kapnak, majd decemberben ingyen juthatnak hozzá a többi hat pályához is. ■

előző
következő
Mit kell tudni a Call of Duty: Infinite Warfare multijáról?
Mit kell tudni a Call of Duty: Infinite Warfare multijáról?Mit kell tudni a Call of Duty: Infinite Warfare multijáról?Mit kell tudni a Call of Duty: Infinite Warfare multijáról?Mit kell tudni a Call of Duty: Infinite Warfare multijáról?Mit kell tudni a Call of Duty: Infinite Warfare multijáról?
Call of Duty: Infinite Warfare
A legutóbbi Call of Duty: Infinite Warfare cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.