Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World of Tanks

100 éves a tank - hamarosan indulnak a Wargaming tankos eseményei

A Trafalgar Square-en és a World of Tanks játékokban is lesznek érdekességek.

2016.09.04. 15:31 | szerző: Dino | kategória: Játék

Ahogy gamescomos beszámolónkban már írtuk, a Wargaming online és offline eseményekkel is készül a tank megjelenésének 100. évfordulójára. 1916. szeptember 15-én reggel 6:20-kor gördült ugyanis előszöt csatatérre (a somme-i csatában) a Mark i, a világ első tankja. A bovingtoni tankmúzeummal együttműködve szeptember 15-én a londoni Trafalgar Square-en lesz egy nagy esemény, ahova többek közt kivisznek egy Mark IV replikát (a Mark I egyik utódjából Spielberg War Horse című filmjéhez készült modellt), augmented reality megoldással életre keltik az odalátogatók számára a Mark I-et, továbbá Dan Snow brit TV-s műsorvezető beszél majd a Mark I-es örökségéről. És akkor lássuk, mire számíthatunk a World of Tanks játékokban!

100 éves a tank - hamarosan indulnak a Wargaming tankos eseményei

A PC-s verzióban szeptember 15-én indul egy különleges esemény. A Convoy játékmódban egy teljesen új járműtípus lesz vezethető, a gyorstüzelésű gépfegyverrel felszerelt, négykerekű Lanchester páncélos autó. Két hétfős csapat egyikének egy, a csatatéren keresztülhaladó Mark I tankot kell megvédenie, míg a másiknak robbanószereket az útvonalra helyezve kell megakadályoznia a továbbhaladást.
A konzolos játékban szeptember 14-én indul egy limitált idejű játékmód, a Trench Warfare. Ebben a konzol-exkluzív Thiepval Ridge pályán ütközhetünk meg Mark I tankokkal. A térkép 1,2 négyzetkilométeres, sok-sok erdős résszel.
A World of Tanks Blitzben pedig egy 100 Years of Tanks nevű esemény lesz a szeptember 19-i héten, amelyben egy módosított Mark I-es tankkal csaphat össze két hétfős csapat. Aki a hét folyamán tíz ütközetben a győztes oldalon áll, egy különleges medált kap.

100 éves a tank - hamarosan indulnak a Wargaming tankos eseményei

A játékon belüli eseményeken kívül folytatódik a Wargaming 360 fokos videósorozata is: az alább megnézhető Virtually Inside the First Tanks kisfilmben a Bovington Tank Museum gyűjteményébe pillanthatunk be VR-módban, de a World of Tanks csatatereire is ellátogathatunk néző módban. Végül pedig egy AR-alkalmazás is készült Tank 100 címmel, amely iOS és Android eszközökre tölthető le.
A Wargaming egy külön site-ot is indított: a mark.worldoftanks.eu oldalon található még több infó a Mark I-ről. ■

World of Tanks
A legutóbbi World of Tanks cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.