Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World of Tanks

100 éves a tank - hamarosan indulnak a Wargaming tankos eseményei

A Trafalgar Square-en és a World of Tanks játékokban is lesznek érdekességek.

2016.09.04. 15:31 | szerző: Dino | kategória: Játék

Ahogy gamescomos beszámolónkban már írtuk, a Wargaming online és offline eseményekkel is készül a tank megjelenésének 100. évfordulójára. 1916. szeptember 15-én reggel 6:20-kor gördült ugyanis előszöt csatatérre (a somme-i csatában) a Mark i, a világ első tankja. A bovingtoni tankmúzeummal együttműködve szeptember 15-én a londoni Trafalgar Square-en lesz egy nagy esemény, ahova többek közt kivisznek egy Mark IV replikát (a Mark I egyik utódjából Spielberg War Horse című filmjéhez készült modellt), augmented reality megoldással életre keltik az odalátogatók számára a Mark I-et, továbbá Dan Snow brit TV-s műsorvezető beszél majd a Mark I-es örökségéről. És akkor lássuk, mire számíthatunk a World of Tanks játékokban!

100 éves a tank - hamarosan indulnak a Wargaming tankos eseményei

A PC-s verzióban szeptember 15-én indul egy különleges esemény. A Convoy játékmódban egy teljesen új járműtípus lesz vezethető, a gyorstüzelésű gépfegyverrel felszerelt, négykerekű Lanchester páncélos autó. Két hétfős csapat egyikének egy, a csatatéren keresztülhaladó Mark I tankot kell megvédenie, míg a másiknak robbanószereket az útvonalra helyezve kell megakadályoznia a továbbhaladást.
A konzolos játékban szeptember 14-én indul egy limitált idejű játékmód, a Trench Warfare. Ebben a konzol-exkluzív Thiepval Ridge pályán ütközhetünk meg Mark I tankokkal. A térkép 1,2 négyzetkilométeres, sok-sok erdős résszel.
A World of Tanks Blitzben pedig egy 100 Years of Tanks nevű esemény lesz a szeptember 19-i héten, amelyben egy módosított Mark I-es tankkal csaphat össze két hétfős csapat. Aki a hét folyamán tíz ütközetben a győztes oldalon áll, egy különleges medált kap.

100 éves a tank - hamarosan indulnak a Wargaming tankos eseményei

A játékon belüli eseményeken kívül folytatódik a Wargaming 360 fokos videósorozata is: az alább megnézhető Virtually Inside the First Tanks kisfilmben a Bovington Tank Museum gyűjteményébe pillanthatunk be VR-módban, de a World of Tanks csatatereire is ellátogathatunk néző módban. Végül pedig egy AR-alkalmazás is készült Tank 100 címmel, amely iOS és Android eszközökre tölthető le.
A Wargaming egy külön site-ot is indított: a mark.worldoftanks.eu oldalon található még több infó a Mark I-ről. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.