Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2016

gamescom 2016: Styx: Shards of Darkness

Hamarosan folytatódnak a goblin kalandjai.

2016.09.05. 21:55 | szerző: Blade Runner | kategória: gamescom 2016

A Cyanide Studio dolgozik 2014-es Styx: Master of Shadows játékuk folytatásán, a Styx: Shards of Darknessen, amelyet a gamescomon is bemutattak. Főhősünk ismét a 200 éves goblin lesz, akit egy alapvetően lopakodós játékban irányíthatunk. A prezentáció során a sötét elfek városába kellett Styxnek bejutnia, és ellopnia egy ott őrzött dokumentumot. Majomszerű ügyességgel közlekedő, a köteleken pikk-pakk felmászó, falak kitüremkedésein felkapaszkodó főhősünk ajtót csak a legritkább esetben használ közlekedésre, amely során fontos, hogy a sötétben rejtőzködjön és ne csapjon zajt, hiszen akkor kiszúrják az őrök. Különleges képessége, hogy ha avatarját odadobja valahova, át tud bele teleportálni, és így billenthet át máshogy elérhetetlen kapcsolókat vagy hajthat végre ott más akciót. Nem árt figyelni útközben, hiszen egy-egy őrizetlenül hagyott dokumentumból vagy más szereplők egymás közti beszélgetéséből is összeszedhetünk olyan információkat, amelyek hatással lehetnek küldetésünkre. Érdekes ötlet, hogy Styx be tudja tenni az ártalmatlanná tett szereplőket ládába vagy egy nagyobb méretű urnába, így nem sarkallják a többi szereplőt a szabadon heverő testek arra, hogy hajtóvadászatot indítsanak a betolakodó ellen. A fejlesztők elég nagy szabadságot biztosítanak amúgy a részünkre, elég sok tárgyat használhatunk fel a játék során. Erre mutattak példát azzal, hogy Styx elvágta a riasztóharang felfüggesztését, és így amikor az őr észrevette őt, és odarohant a többieket riadóztatni, a harang egyszerűen a fejére esett és agyoncsapta. Styxnek ezután csak szépen be kellett pakolnia a testet valamilyen ládába, és folytathatta a küldetést.
Az Unreal Engine 4-et használó Styx: Shards of Darkness PC-re, Playstation 4-re és Xbox One-ra készül, előreláthatólag valamikor szeptember folyamán jelenik majd meg, de még nincs konkrét kiadási dátuma. ■

Styx: Shards of Darkness
A legutóbbi Styx: Shards of Darkness cikkek, hírek

hozzászólások (3)

Artemius '89
Artemius '89 2016.09.05. 23:30
Hány játéka kell még hogy megbukjon ennek a fejlesztőpárosnak, hogy felfogják, szar munkát végeznek???
KobraP
KobraP 2016.09.07. 20:28
Nekem az előző rész is tetszett és a következőt is megfogom venni :)
Artemius '89
Artemius '89 2016.09.08. 22:00
Én próbáltam... az egész játék rendszere borzasztóan ostoba és kezdetleges. Tuskó AI, borzasztó grafika, kidolgozatlan harcrendszer, sablonos effektusok. Az egyetlen pozitív dolog az egészben a karakter beszólásai, de az azért nagyon-nagyon messze van attól, hogy megmentse a projektet.
további hírek

Renoir videoteszt

Kipróbáltuk az oldalnézetes noir platformert.

Regisztrálj a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zárt bétájára!

Egyelőre keveset tudni a bétáról, de várhatóan a következő hónapokban rajtol majd el.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!