Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Pokémon Sun/Moon hírbomba

A Nintendo új Pokémonokról rántotta le a leplet.

2016.09.11. 09:28 | szerző: Zoo_Lee | kategória: Játék

A Pokémon franchise idén ősszel ünnepli 20. évfordulóját (1996. őszén jelent meg a két első verzió Japánban, a Red/Green), és kicsit sem túlzás azt állítani, hogy népszerűbb mint valaha. Amellett, hogy szinte minden második ember Pokémon GO-val a telefonján vadássza a klasszikus lényeket, és a boltokban tucatjával kelnek el az X/Y, Alpha Sapphire/Omega Ruby játékokban különleges lényeket, funkciókat feloldó Mystery Giftek, az év nagy dobásáig, a novemberben Nintendo 3DS-re megjelenő Pokémon Sun/Moon-ig sem kell már sokat várni.
Ennek örömére a Nintendo folyamatosan szellőzteti a különböző infóbombákat a játékról. A múlt héten tartott 3DS Direct során már leleplezték a játékokhoz időzített speciális 3DS és 2DS készülékeket, az előrendelői ajándékokat, illetve néhány ismerős Pokémon új, az aktuális helyszínhez igazított speciális változatát. Most néhány újabb lény mellett már a játék történetéről és főbb karaktereiről is megcsillogtattak néhány hírt. A frissen felfedett Pokémonok között szerepel Type: Null, egy szintetikus Pokémon, akit kísérletekkel fejlesztettek ki a többi Pokémon erejének szintetizálására, és Jangmo-o egy sárkány típusú lény, aki a fején levő pikkelyeket támadó és védekező eszközként is tudja használni.
A játék eseményeinek középpontjában az Aether Alapítvány fog állni, akik az Alola régió Pokémonjait próbálják védeni, és egy őket fenyegető rejtélyes erő, az Ultra Bestia nevű lények után kutatnak majd. Visszatér a Pokémon X/Y-ból Dexio és Sina is, akik egy Zygarde Kocka nevű tárgy megtalálásában kérik majd a játékos segítségét. Megjelenik egy új funkció is, a Poké Finder, amellyel képek készíthetőek a megtalált Pokémonokról, és minél gyakrabban kerül felhasználásra, annál több beállítással lehet majd megörökíteni vele a lényeket.
Bejelentésre került a Sun/Moon verziók közötti egyik legfontosabb különbség is: azt eddig is tudni lehetett, hogy a két verziónak lesznek platform exkluzív lényei, azonban a két játékban az idő is másképp fog telni! A Pokémon Sun a helyi időzónát fogja követni és ehhez igazítja a napszakot is, míg a Moon változat fél nappal, 12 órával eltolódik. ■

Pokémon Sun/Moon
A legutóbbi Pokémon Sun/Moon cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.