Watch Dogs 2
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Pokémon Sun/Moon hírbomba

A Nintendo új Pokémonokról rántotta le a leplet.

2016.09.11. 09:28 | szerző: Zoo_Lee | kategória: Játék

A Pokémon franchise idén ősszel ünnepli 20. évfordulóját (1996. őszén jelent meg a két első verzió Japánban, a Red/Green), és kicsit sem túlzás azt állítani, hogy népszerűbb mint valaha. Amellett, hogy szinte minden második ember Pokémon GO-val a telefonján vadássza a klasszikus lényeket, és a boltokban tucatjával kelnek el az X/Y, Alpha Sapphire/Omega Ruby játékokban különleges lényeket, funkciókat feloldó Mystery Giftek, az év nagy dobásáig, a novemberben Nintendo 3DS-re megjelenő Pokémon Sun/Moon-ig sem kell már sokat várni.
Ennek örömére a Nintendo folyamatosan szellőzteti a különböző infóbombákat a játékról. A múlt héten tartott 3DS Direct során már leleplezték a játékokhoz időzített speciális 3DS és 2DS készülékeket, az előrendelői ajándékokat, illetve néhány ismerős Pokémon új, az aktuális helyszínhez igazított speciális változatát. Most néhány újabb lény mellett már a játék történetéről és főbb karaktereiről is megcsillogtattak néhány hírt. A frissen felfedett Pokémonok között szerepel Type: Null, egy szintetikus Pokémon, akit kísérletekkel fejlesztettek ki a többi Pokémon erejének szintetizálására, és Jangmo-o egy sárkány típusú lény, aki a fején levő pikkelyeket támadó és védekező eszközként is tudja használni.
A játék eseményeinek középpontjában az Aether Alapítvány fog állni, akik az Alola régió Pokémonjait próbálják védeni, és egy őket fenyegető rejtélyes erő, az Ultra Bestia nevű lények után kutatnak majd. Visszatér a Pokémon X/Y-ból Dexio és Sina is, akik egy Zygarde Kocka nevű tárgy megtalálásában kérik majd a játékos segítségét. Megjelenik egy új funkció is, a Poké Finder, amellyel képek készíthetőek a megtalált Pokémonokról, és minél gyakrabban kerül felhasználásra, annál több beállítással lehet majd megörökíteni vele a lényeket.
Bejelentésre került a Sun/Moon verziók közötti egyik legfontosabb különbség is: azt eddig is tudni lehetett, hogy a két verziónak lesznek platform exkluzív lényei, azonban a két játékban az idő is másképp fog telni! A Pokémon Sun a helyi időzónát fogja követni és ehhez igazítja a napszakot is, míg a Moon változat fél nappal, 12 órával eltolódik. ■

Pokémon Sun/Moon
A legutóbbi Pokémon Sun/Moon cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #2

Nézd meg az első küldetés befejezését.

Készül az Uncharted: The Lost Legacy

Chloe Frazer kalandjaival folytatódik a Naughty Dog szériája.

Hivatalos - Jön a The Last of Us: Part II!

Elképesztően zseniális előzetes! Folytatódik Joel és Ellie zseniális kalandja!

9 perc Prey

A rövidke előzetes után egy jóval tartalmasabb is érkezett a The Game Awardsról.

Tartalmas öt percben a Mass Effect: Andromedáról

Akció, felfedezés, dialógus, nyomozás és autózás, mind egy trailerben.