Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hétvégén ingyen kipróbálható a Homefront: The Revolution

A nagy ígéretnek indult, de aztán nagyot bukó játékkal most bárki tehet egy kísérletet.

2016.09.09. 17:28 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Homefront: The Revolution tipikus példája annak, hogyan NE fejlesszünk játékot. A projektnek nem igazán tett jót, hogy a feje felett sorra cserélődtek a fejlesztők és a kiadók, ahogy az sem, hogy menet közben is rendre irányt váltott a fejlesztés. Végül idén májusban csak megjelent a játék, ám a premier után csak romlott a helyzet, ugyanis gyakorlatilag minden platformon komoly gondok akadtak a teljesítménnyel, ráadásul a játékmenet vagy a grafika sem tudott kiemelkedni a tömegből. Így egyedül a hangulat volt az, ami elvihette (volna) a játékot a hátán.
A Dambuster Studios és a Deep Silver is tisztában volt vele, hogy ez így, ebben a formában messze van az ideálistól, ezért az egész nyarat a játék foltozásával töltötte (vélhetően mindezt megtehették volna egy újabb halasztással egybekötve is, hogy mondjuk idén ősszel jelenhessen meg egy sokkal életképesebb alkotás…). Munkájuk gyümölcseként szeptember elején megérkezett a legújabb frissítés, amely kifejezetten a teljesítményt érintő gondokat hivatott orvosolni. A frissítésről a hivatalos oldalon olvashattok bővebben.
Most, hogy elméletileg már játszható állapotba pofozták a Homefront: The Revolutiont, a kiadó elérkezettnek látta az időt, hogy újra a széles közönség elé tárja azt. Ám a korábbi fiaskó miatt aligha lenne esély új játékosokat toborozni egy egyszerű trailerrel vagy ígéretekkel telezsúfolt bejelentéssel, inkább fogják az egész játékot és a játékosok kezébe adják – igaz, csak néhány napra. Ezen a hétvégén ingyenes a Homefront: The Revolution a Steamen. Az ajánlat szeptember 11-ig érvényes. ■

Homefront: The Revolution
A legutóbbi Homefront: The Revolution cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.