Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hétvégén ingyen kipróbálható a Homefront: The Revolution

A nagy ígéretnek indult, de aztán nagyot bukó játékkal most bárki tehet egy kísérletet.

2016.09.09. 17:28 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Homefront: The Revolution tipikus példája annak, hogyan NE fejlesszünk játékot. A projektnek nem igazán tett jót, hogy a feje felett sorra cserélődtek a fejlesztők és a kiadók, ahogy az sem, hogy menet közben is rendre irányt váltott a fejlesztés. Végül idén májusban csak megjelent a játék, ám a premier után csak romlott a helyzet, ugyanis gyakorlatilag minden platformon komoly gondok akadtak a teljesítménnyel, ráadásul a játékmenet vagy a grafika sem tudott kiemelkedni a tömegből. Így egyedül a hangulat volt az, ami elvihette (volna) a játékot a hátán.
A Dambuster Studios és a Deep Silver is tisztában volt vele, hogy ez így, ebben a formában messze van az ideálistól, ezért az egész nyarat a játék foltozásával töltötte (vélhetően mindezt megtehették volna egy újabb halasztással egybekötve is, hogy mondjuk idén ősszel jelenhessen meg egy sokkal életképesebb alkotás…). Munkájuk gyümölcseként szeptember elején megérkezett a legújabb frissítés, amely kifejezetten a teljesítményt érintő gondokat hivatott orvosolni. A frissítésről a hivatalos oldalon olvashattok bővebben.
Most, hogy elméletileg már játszható állapotba pofozták a Homefront: The Revolutiont, a kiadó elérkezettnek látta az időt, hogy újra a széles közönség elé tárja azt. Ám a korábbi fiaskó miatt aligha lenne esély új játékosokat toborozni egy egyszerű trailerrel vagy ígéretekkel telezsúfolt bejelentéssel, inkább fogják az egész játékot és a játékosok kezébe adják – igaz, csak néhány napra. Ezen a hétvégén ingyenes a Homefront: The Revolution a Steamen. Az ajánlat szeptember 11-ig érvényes. ■

Homefront: The Revolution
A legutóbbi Homefront: The Revolution cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.