Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Decemberben jön a Super Mario Run

Az Apple rendezvényén jelentették be az iOS-re készülő játékot.

2016.09.10. 09:34 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az elmúlt napok az Apple körül forogtak, hiszen bemutatták az új iPhone 7-et, amelyről lespórolták a Jack-kimenetet is… A rendezvényen a Nintendo képviselői is jelen voltak, hiszen ők is készültek egy bejelentéssel. Ez a Super Mario Run leleplezése volt, amely idén decemberben fog megjelenni iOS-re.
„Úgy terveztük meg a Super Mario Run játékot, hogy tökéletesen játszható legyen iPhone készülékeken. A Super Mario minden új platformon továbbfejlődött és most először, a játékosok egyetlen kézzel is élvezhetnek majd egy teljes értékű Super Mario játékot, így megkapják azt a szabadságot, hogy akár metrózás, vagy – a kedvencem – hamburgerevés közben is játszhassanak.” – magyarázta Shigeru Miyamoto, a világ leghíresebb vízvezeték-szerelőjének megalkotója.
A Super Mario Run több játékmódot kínál majd: az egyikben érméket kell gyűjtenünk, míg a másikban a többi játékos akrobatikus mozdulataival kell versenyre kelnünk. Egy másik játékmódban arra is lesz lehetőségünk, hogy megalkossuk saját Gomba Királyságunkat a játékban elért eredményeink alapján. A játékmenet pofon egyszerű lesz, hiszen Mario magától halad majd előre, nekünk csak a képernyő nyomkodásával kell jeleznünk, hogy mikor ugorjon át egy akadályt vagy ellenséget. Az alapjátékot ingyen lehet majd letölteni, de a teljes tartalomért már fizetni kell majd. ■

Super Mario Run
A legutóbbi Super Mario Run cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.