25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Újabb video az Escape from Tarkov fegyvereiről

Elképesztően részletes szerkesztővel tehetjük majd egyedivé stukkereinket.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Az egyik legígéretesebb akciójáték-projekt az Escape from Tarkov, amelyet már-már az a veszély fenyeget, hogy a sok ígéret súlya alatt végül összeroskad a fejlesztőgárda. Megesett már ilyen másokkal többször is. Idén tavasszal például arról mutattak nekünk egy érdekes videót, hogy miként lehet majd fegyvereinket aprólékosan átalakítani. Ez a trailer kapott a minap folytatást. Sokat nem is érdemes hozzáfűzni: kicserélhetünk a stukkereken mindent, amit csak lehet a markolattól kezdve a célzó eszközön át egészen a válltámaszig. És még ennél is sokkal többet, szinte már túlzónak is tűnhet a sok lehetőség.
Az Escape from Tarkov továbbra sem rendelkezik megjelenési dátummal, a támogatók jelenleg az alfa változatot tesztelhetik.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

stero
stero [770]
Hót felesleges. Amennyiben a játék jóra sikerül, rendben van. De ha egy bukta lesz akkor el lehet mondani, hogy az ilyen hülyeségek helyett foglalkozhattak volna egyéb tartalmi bővítésekkel vagy bugok javításával. Játékélmény szempontjából semmit nem számít már ez a részletesség. 9 fajta változtatás egy kispisztolyon? Minek?
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)