Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Sony

4K-s játékbemutatók a PlayStation Meetingről

Az új konzolon sok játék megszépül majd.

2016.09.11. 10:29 | szerző: GeryG | kategória: Konzol - Sony

Néhány nappal ezelőtt leplezte le új konzolját a Sony, a PlayStation 4 Pro novemberben kerül a boltok polcaira. Az elődénél sokkal ütősebb hardver elsősorban a 4K-s felbontásban és a HDR-támogatásban mutatja majd meg igazi erejét. A PlayStation Meetingen nem is fukarkodtak a videókkal, hogy prezentálják, miről is van szó. A rendezvényen Ryan Clements és Sid Shuman beszélgetett az egyes játékok készítőivel. Most itt, egy helyen nézhetitek meg ezeket a beszélgetéseket – megfelelő monitor esetén természetesen 4K-ban.
A sort kezdjük a Ubisoft jövő februárra várt középkori akciójátékával, a For Honorrel. Luc Duchaine mesél az extra grafikai részletességről, majd később szó esik a játékmenet finomságairól is.

A következő játék a nagyon ígéretes Days Gone, amely a csontvelőig lerágott zombis témát igyekszik újra felpörgetni. Már az E3-as első bemutatón is brutálisan nézett ki a rengeteg élőhalott és úgy általában minden, de mindezt 4K-ban lesz az igazi csodálni. A játékról a Bend Studio munkatársa, Chris Reese beszél.

A Days Gone után jöjjön a talán legtöbbek által várt játék a listáról. Ez nem más, mint a Mass Effect Andromeda, amely végre ténylegesen is megmutatta magát. Nekünk pedig leesett az állunk. Az Electronic Artsot Aaryn Flynn képviselte.

PC és Xbox One után hamarosan PlayStation 4-en és később PlayStation 4 Prón is tiszteletét teszi Lara Croft. Utóbbi konzolon természetesen már 4K-ban fut majd a Rise of the Tomb Raider. A már ismert kalandról Scot Amos mesél.

A Horizon: Zero Dawnról is tudjuk, hogy jól fog kinézni, de a 4K-s változat még erre is rátesz majd egy lapáttal. A Guerilla Gamestől Hermen Hulst vett részt a beszélgetésben.

Ha Ubisoft játékkal kezdtük a sort, zárjuk is egy másikkal. Ez természetesen az őszre várt Watch Dogs 2, amely megkísérli beteljesíteni azokat az ígéreteket, amelyeket a 2013-as előd nem tudott. A PlayStation 4 Pro már minden bizonnyal elegendő számítási kapacitással rendelkezik, hogy pazar látványban lehessen részünk. A játékról Colin Graham mesél.

A PlayStation 4 Pro a tervek szerint tehát novemberben jelenik meg. A konzol mellé megújult kontroller is dukál. Ezekről bővebben a korábbi beszámolónkban olvashattok. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.