Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Halcyon 6: Starbase Commander

Építsd meg saját űrállomásodat, aztán védd meg a behatolóktól!

2016.09.11. 11:52 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még tavaly tavasszal indult el a Halcyon 6: Starbase Commander Kickstarter kampánya, ahol a Massive Dagame Inc. csapata 40 000 kanadai dollárt kért a játékosoktól. Végül 187 000 dollárnál állt meg a gyűjtés, a fejlesztés pedig elkezdődött. Másfél évvel később, a napokban pedig már meg is jelent a játék.
A Halcyon 6: Starbase Commander – ahogy az a címből is sejthető – egy űrállomáson játszódik, méghozzá a mi saját űrállomásunkon. Ezt egy idegen faj hagyta ránk, de nekünk kell rendbe rakni, felújítani és üzemeltetni. A játékmenet a szokásos bázismenedzser alapokon nyugszik, de a készítők megfejelték némi szerepjátékos ízzel is, hiszen fel kell fedeznünk az univerzumot és fel kell vennünk a harcot a rejtélyes idegen faj, a Chruul ellen is. Ők azok, akik hétvégi programként elpusztítanák a Földet. Velük kell csatáznunk űrhajóval és gyalogosan egyaránt.
A Halcyon 6: Starbase Commander minden újrakezdésnél véletlenszerűen generált bázist ad nekünk, ahogy a környező galaxis is mindig más lesz. A pixel grafikus játék már elérhető a Steamen, ahol az első értékelések nagyon jó képet festenek róla. ■

előző
következő
Megjelent a Halcyon 6: Starbase Commander
Megjelent a Halcyon 6: Starbase CommanderMegjelent a Halcyon 6: Starbase CommanderMegjelent a Halcyon 6: Starbase CommanderMegjelent a Halcyon 6: Starbase CommanderMegjelent a Halcyon 6: Starbase CommanderMegjelent a Halcyon 6: Starbase CommanderMegjelent a Halcyon 6: Starbase CommanderMegjelent a Halcyon 6: Starbase CommanderMegjelent a Halcyon 6: Starbase CommanderMegjelent a Halcyon 6: Starbase CommanderMegjelent a Halcyon 6: Starbase Commander

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.