Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Frissült a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege

A szezonközi frissítés leginkább hibajavításokat tartalmaz.

2016.09.13. 19:25 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ma újból frissült a Ubisoft multiplayer akciójátéka, a Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege. A szezonközi frissítés ezúttal nem sok új tartalmat hoz, cserébe a már meglévőn tapaszt be néhány régóta ismert rést. Az újdonságok kimerülnek néhány új fegyver-kiegészítőben és a kommandósok egy-egy új felszerelésében támadó és védekező oldalon. Előbbiek a más, hasonló játékokban is gyakran használt claymore aknát kapják, amely a pályán elhelyezve az ellenség közeledtére lép működésbe. A védők oldalán egy új gránát debütál – az impact gránátot. Ez tulajdonképpen egy másodperccel az eldobása után, becsapódáskor robban, ezzel szorult helyzetben is hasznos, de akár új vészkijáratot is nyithatunk vele a falon. A fegyver-kiegészítők terén a megannyi fegyverre felszerelhető csőszájfék, valamint a nehéz puskacső érkezett. Előbbi az első lövés visszarúgását csökkentve javít a pontosságon, míg utóbbi nagyobb hatótávon biztosít precízebb pusztítást. Az újdonságok mellett a rajongók kéréseinek megfelelően alakítottak három kommandós tulajdonságain: Twitch, Blackbeard és Doc esett át némi finomhangoláson.
Ahogy az elején is írtam, a frissítés a fentiek mellett elsősorban az ismert hibák egy részének orvoslására hivatott. Ezek részletes leírását a játék hivatalos oldalán olvashatjátok. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.