Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Túlélőhorror lesz a Daymare: 1998

A játék fejlesztésében a Resident Evil: O készítője is részt vesz.

2016.09.13. 21:50 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az akcióval fűszerezett túlélőhorrorok lassan háttérbe szorulnak a fegyver nélkül, csak rettegve menekülős horrorokkal szemben. Ezen a tendencián szeretne változtatni az Invader Studios, akik bejelentették új játékukat, a Daymare: 1998-t. A csapat korábban egy nem hivatalos Resident Evil 2 remake-kel hívta fel a figyelmet és most sem szakadnak el teljesen az említett szériától. A fejlesztést ugyanis nem akármilyen veterán segíti. Satoshi Nakai ugyanis korábban a Resident Evil Zero és a Resident Evil Code Veronica készítésénél is jelen volt, most pedig az új játék szörnyeinek megalkotását bízták rá.
A Daymare: 1998 egyébként is sok hasonlóságot mutat a zombis sikerszériával. Egy külső nézetű akció-horrorról van szó, amelyben a nehézséget többek között a ritka mentési lehetőségek jelentik. A történetet (amiről egyelőre keveset tudni) több karaktert irányítva teljesíthetjük, akikkel szörnyek egész seregeit kell majd visszaküldenünk a túlvilágra. Ahogy az az ilyen játékoktól várható, ez már csak azért se lesz egyszerű, mivel szörnyből több lesz, mint lőszerből. A zenékkel, hangokkal is a frászt fogják ránk hozni. Emellett az egész játékot csurig pakolják a ’90-es évek horrorfilmjeire hajazó kis utalásokkal, hogy a stílus szerelmesei végig kaján vigyorral teljesítsék az újabb és újabb pályákat.
A Daymare: 1998 kizárólag PC-re készül, de egyelőre nem tudni, mikor jelenhet meg. A látványért az Unreal Engine 4 felel, amely az első képek és video alapján nem vall most sem kudarcot. ■

előző
következő
Túlélőhorror lesz a Daymare: 1998
Túlélőhorror lesz a Daymare: 1998Túlélőhorror lesz a Daymare: 1998Túlélőhorror lesz a Daymare: 1998Túlélőhorror lesz a Daymare: 1998Túlélőhorror lesz a Daymare: 1998Túlélőhorror lesz a Daymare: 1998
Daymare: 1998
A legutóbbi Daymare: 1998 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.