Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tovább nőnek a Dying Light számai

A zombis játék továbbra is népszerű a játékosok körében.

2016.09.14. 18:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bő másfél évvel ezelőtt jelent meg a Techland legutóbbi játéka, a Dying Light, amely a Mirror’s Edge falon futkosását vegyítette a Dead Island nyílt világú zombis őrületével. Bár nem volt tökéletes, a játékosok hamar megszerették és az idén februárban megjelent The Following kiegészítővel alaposan kitolták az élettartamát. Ezt bizonyítja az alábbi video is, amelyben a fejlesztők érdekes statisztikákat gyűjtöttek össze nekünk. Rögtön az első szerint 389 300 768 tetőt romboltak szét a játékosok ugrálásuk során, miközben 1 000 105 940 km-t futottak. Kötélen 147 105 863 alkalommal csúsztak le, harc közben pedig 303 105 714 zombi fejét csapták le. Impozáns számok, de persze leellenőrizni sosem tudjuk majd a hitelességüket, így marad a feltétlen bizalom a fejlesztők irányába.
A stúdió még a The Following megjelenésekor elárulta, hogy onnantól számítva nagyjából még egy évig fogják támogatni a játékot, vagyis a tervek szerint jövő februárig. Ez arra enged következtetni, hogy hamarosan új bejelentésre számíthatunk tőlük. Vajon annak is lesz köze a zombikhoz? ■

Dying Light
A legutóbbi Dying Light cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.