Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Sims 4 The Sims 4

A városba költözhetünk a The Sims 4 új kiegészítőjében

Két évvel a megjelenése után is tovább bővül az életszimulátor.

2016.09.23. 11:07 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Amennyire hatalmas durranás volt a maga idejében a The Sims és még talán a The Sims 2 is, annyira nem tudott komoly megújulást felmutatni a The Sims 3 és a The Sims 4 sem. Ez persze kétélű dolog, hiszen a maga nemében mind a négy játék remekül sikerült és a folytatások ügyesen vitték tovább az első két részben felépített játékmenetet. Itt-ott akadtak érdekes újítások és persze alaposan meg is szépült a játék a negyedik részre, de igazán fontos újítást nem hozott magával az immár két éves epizód. Az EA és a The Sims Studio persze folyamatosan bővíti a játékot, amely az előző részekhez képest szinte követhetetlenül sok DLC-t és kiegészítőt kapott. És ez a folyamat továbbra sem áll le, ugyanis november 1-én érkezik a következő kiegészítő, a City Living.
Ebben egy egészen érdekes csavart visznek simjeink életébe: a családi házas övezetből behajítják őket a belvárosba, ahol már csak egy apró lakásban kell tengetniük életüket. Városkánk a San Myushuno nevet kapta (tuti, hogy a játék saját nyelvezete után…), nekünk pedig itt kell szembenéznünk a városi élet mindennapos problémáival. Mindezt remekül bemutatja a napokban érkezett új trailer. Mikor új otthonunkat kiválasztjuk, figyelembe kell vennünk a család igényeit is. Ha gyerekeink is vannak (vagy legalábbis tervezünk), akkor fontos, hogy iskola is legyen a közelben. Ha viszont egyedül próbálunk boldogulni és a buli a legfontosabb, akkor a partynegyedbe érdemes költözni, hogy biztosan találjunk új barátokat. Az sem mindegy, hogy mennyi pénzünk van, hiszen az olcsóbb lakások rosszabb környéken vannak, sokkal több problémát is jelentenek, mint a felhőkarcolók felső szintjein található luxus apartmanok. Természetesen a megfelelő költségkeret birtokában felépíthetjük álmaink lakását is.
A The Sims 4 – City Living november 1-én fog megjelenni és vélhetően hosszú idő óta az első igazán érdekes kiegészítő lehet a játékhoz. ■

The Sims 4
A legutóbbi The Sims 4 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.