Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Heroes & Generals

Bő kétévnyi bétatesztelés után megérkezett a végleges változat.

2016.09.23. 15:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Reto-Moto először 2011-ben hallatott a Heroes & Generalsról, amelyet az MMOFPS-ek piacára szántak. A fejlesztés 2014-ben ért el odáig, hogy már a szélesebb közönség számára is kipróbálhatóvá váljék a játék, de egyelőre csak béta változatban. Az elmúlt bő két évben több frissítés is készült hozzá, mostanra pedig elérte végleges alakját. Így mostantól már nem a béta változatot, hanem a teljes játékot lehet beszerezni a Steamen.
A Heroes & Generals a második világháborúba repíti a játékosokat, a fejlesztők pedig azt ígérik, hogy az élmény teljesen eltér a többi hasonló alkotásétól. Ennek oka, hogy nem egymástól egyébként teljesen független csatákat vívhatunk előre megadott pályákon, hanem valóban háború zajlik az online játékosok között, vagyis a tetteinknek nyoma marad. A játékban lehetünk egyszerű hősök, akik az életüket teszik kockára a frontvonalban, de lehetünk tábornokok is, akik irányt mutatnak a csapatoknak, valamint ellátják őket utánpótlással.
A Heroes & Generals rengeteg fegyvert és járművet ígér, valamint az alapkoncepció is egész érdekes. Ugyanakkor az első Steames értékelések elég vegyes képet festenek a játékról. Ám mivel ingyenes, mindenki bátran adhat neki egy esélyt. ■

előző
következő
Megjelent a Heroes & Generals
Megjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & Generals
Heroes & Generals
A legutóbbi Heroes & Generals cikkek, hírek

hozzászólások (1)

PanzerWolf
PanzerWolf 2016.09.26. 16:22
Már ezer éve mondtam, hogy kellene egy nagytérképes játék.Nem rossz az alap ötlet de,nekem nem tűnik realisztikusnak.Eléggé árkádos szerintem.Életerő,meg töltődik az életed ha nem lőnek.Jelzi a lőszert a fegyverbe.
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.