Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Vampyr

Démoni erők a Vampyr új képein

Három kép, három halálnem.

2016.09.29. 20:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ismét új képekkel jelentkezett a Dontnod csapata, amelyeken a készülő Vampyr hősét, Jonathan Reid sötét oldalát láthatjuk. Az első világháború vége felé játszódó londoni történet főszereplője egy orvos, akit megharap egy vámpír, így ő maga is vérszívóvá válik. Ez több dolgot is hoz magával: először is örök civódást, hogy segítsünk az embereken vagy elfogyasszuk őket, másfelől pedig egy rakás menő vámpírképességet is. E képességek Jonathan sötét oldalából táplálkoznak és leginkább akkor törnek a felszínre, ha hősünk elegendő vért szívott. Ám minél több ilyen képességet engedünk szabadjára, annál inkább átveszik a hatalmat emberünk felett, aki idővel teljesen elveszítheti emberi mivoltát. Ha viszont nem ragaszkodunk a menőzéshez, használhatunk hagyományosabb eszközöket is a harcban: lőfegyvereket és közelharci fegyvereket. Ezek ugyan kevésbé vagányak, cserébe segítenek kordában tartani a vérszívó énünket. A három új képen mindkét végletre láthatunk példát.
Az sem mindegy, hogy miként cselekszünk, amikor épp nem csatázunk senkivel. Ilyenkor is lehetőségünk lesz kiszívni minden szembejövő összes vérét, ami természetesen sokat lendít a karakterfejlődésen (új képességek, erősebb, sötétebb varázslatok stb.), cserébe idővel nagyon forróvá válik a talaj az utcákon, hiszen mindenki minket fog keresni. Arról nem is beszélve, hogy a történet alakulására is hatással van, hogy a lakosság hány százalékából lakomáztunk már. ■

előző
következő
Démoni erők a Vampyr új képein
Démoni erők a Vampyr új képeinDémoni erők a Vampyr új képeinDémoni erők a Vampyr új képein
Vampyr
A legutóbbi Vampyr cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.