Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Farrell nem hűséges

2003.05.09. 19:32 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Colin Farrell az új évezred első nagy sztárja. Szinte felfoghatatlan, hogy a szabadszájú ír színésznek hogy lehet ennyi ideje: idén vagy négy nagy filmben játszott főszerepet és már a 2004-es éve is teljesen be van táblázva. Legközelebb Joel Schumacher rendezésében, A fülke (Phone Booth, hazai bemutató: július 17.) című thrillerben látható.
Férfitársai viszont valószínűleg nemcsak szakmai sikereiért irigylik. A pillanatok alatt szuperszárrá vált Farrell ugyanis hódításaiban legalább annyi eredményt tud felmutatni, mint filmsikereiben: egy ideig Britney Spears-szel hozták hírbe, ám nem sokkal később közzé tette, hogy Kim Bordenave szupermodell vár tőle gyereket. Most ismét Spersről szólnak a hírek. A színész éppen a S.W.A.T. – Különleges kommandó című akciófilmet forgatja Torontóban. A színész a büfében várakozott a jelenésére, amikor azt az üzenetet kapta, hogy a lakókocsijában egy sürgősen átveendő csomag várja. Ő odasietett, és az erényes popsztárt találta a trélerben. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bejött a váltás a Resident Evil 7-nek?

Befutottak az első külföldi értékelések.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!