Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a The Escapist 2

A játék megkapta első előzetesét is, a premier jövőre várható.

2016.10.03. 22:52 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Team 17 ma bejelentette, hogy folytatódik a Mouldy Toof sikerjátéka, készül a The Escapist 2. A koncepció vajmi keveset változik, vagyis most is a börtönből kell bármi áron kiszabadulnunk, csak épp a lehetőségeink tárháza bővül ki alaposan. Hogy mást hirtelen ne is említsek, ezúttal már segítséget is hívhatunk barátaink személyében, akik bármikor szabadon be- és kiléphetnek a játékunkba az online vagy helyi kooperatív mód keretében. Új módokon is kilóghatunk, valamint egy rakás új eszközt készíthetünk, hogy felhasználhassuk a télakhoz. Ugyanakkor könnyen előfordulhat, hogy lebukunk, ilyenkor bizony a megújuló harcrendszer segítségével kell kiverekednünk magunkat a slamasztikából. Börtönlakónk kinézetét aprólékosan átszabhatjuk, emellett rengeteg új tevékenységgel lefoglalhatjuk. A grafikai is finomodik kissé, de tényleg csak kissé, hiszen alapvetően megtartja pixel art stílusát.
A The Escapist 2 a tervek szerint valamikor 2017-ben fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A bejelentés mellé megérkezett az első trailer is. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.