Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

JátszóDome: Outlast 2 demo végigjátszás

Megnézhetitek, mi van a demóban.

2016.10.05. 11:05 | szerző: Dino | kategória: Játék

Tegnap került fel a netre az Outlast 2 demója, amelyet november 1-jéig lehet letölteni. Gyorsan végig is játszottuk, így aki nem szeretné maga kipróbálni a próbaverziót, videónkban megnézheti, mi is van benne. ■

hozzászólások (2)

szbszig
szbszig 2016.10.05. 19:22
Röhejesen sötét. Volt olyan hely, ahol még az éjjellátó sem nagyon segített, anélkül pedig a videó fennmaradó részének felében a teljesen fekete képernyőt bámultam.

Azonkívül az ijesztgetések sem túl eredetiek. Vizsgáld meg a kutat? Csak annyiban tévedtem, hogy azt hittem, hátulról löknek majd bele, nem belehúznak. A követendő folyosó zsákutcába vezet, és visszafelé is bezárult az ajtó? Marha nehéz volt kitalálni, hogy arra kell várni, hogy valami a pofádba ugorjon...

Meg úgy egyáltalán unalmas. Komolyan egyedül az ajtókkal meg a kamerába való elemekkel lehet interakcióba lépni, a pályán minden más csak dísz?
GeryG
GeryG 2016.10.05. 21:44
A röhejesen sötét a video hibája is picit, ennyire maga a játék nem volt sötét.

Szerintem a hangulat teljesen jó, tegnap este azért az a negyed óra, amíg végigtoltam a demót, elég feszült volt. Tény, ez a picit misztikus, túlvilági nyelves dolog annyira nem jött be, az első rész ebből a szempontból sokkal jobbnak tűnt, de ez csak egy demo, szóval ebből nem vonok le messzemenő következtetéseket.

A menekülős rész kimondottan jó lett, a kukoricásban tényleg olyan érzésem volt, hogy csak innen jussak ki. Nem tudtam, merre van az előre, akármerre fordultam jött egy fénycsóva, szóval megvolt a macska-egér játék érzése.

Én már a demo előtt is nagyon vártam, ez most sem változott. Akinek meg nem jön be, hát játsszon mással, ami jobban fekszik neki. :)
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.