Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Elrajtolt a Wasteland 3 gyűjtése

A kitűzött cél nem kevesebb, mint 2,75 millió dollár. Már nem sok kell hozzá…

2016.10.06. 13:51 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még szeptember végén jelentette be az inXile Entertainment, hogy készül a Wasteland 3, amely nagyon ígéretesen fest az első képeken és az eddig felfedett részletek is jól hangzanak. A stúdió már akkor előre jelezte, hogy október elején útjára indítanak egy gyűjtést, hogy a játékosok is beszállhassanak a projekt finanszírozásába. Ez a kampány tegnap el is indult a Fig oldalán, a kitűzött cél pedig nem kevesebb, mint 2,75 millió dollár. Ehhez a stúdió további 2,25 millió dollárt tesz hozzá saját erejéből, valamint külső partnerektől is várnak támogatást. A rajongók érdeklődését jól mutatja, hogy a gyűjtés első napja után jelenleg közel 2,2 milliónál jár a gyűjtés és meg lennék lepve, ha estig nem jönne össze a még szükséges pénz is. A Fig oldalán különböző ajánlatok is járnak a támogatóknak. Akik az első 48 órában legalább 20 dollárral beszállnak a gyűjtésbe, ajándékba kapnak egy-egy Steam-kulcsot az UnderRail és a Stasis játékokhoz.
Az tehát nem kétséges, hogy sikerrel zárul a Wasteland 3 gyűjtése, inkább csak az a kérdés, hogy a mutató végül milyen összegnél áll meg. A kampány rajtja alkalmából több video is készült, a második lehet igazán érdekes: a játékból származik és nagyon mutatós! ■


előző
következő
Elrajtolt a Wasteland 3 gyűjtése
Elrajtolt a Wasteland 3 gyűjtéseElrajtolt a Wasteland 3 gyűjtése
Wasteland 3
A legutóbbi Wasteland 3 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.