Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

30 fps a maximum a PC-s Mafia III-ban

...de a fejlesztők már a hétvégére ígérik ennek megváltozását.

2016.10.07. 07:37 | szerző: Dino | kategória: Játék

Megérkezett Steamen a Mafia III, azonban a játékosok közül sokan azonnal arra panaszkodtak, hogy a játék 30 fps-re van limitálva, és emiatt negatív értékelést adnak le a Valve rendszerében. A fejlesztők elég gyorsan reagáltak a leginkább a nagyteljesítményű géppel rendelkező játékosok számára érthetetlen problémára: már kész is van egy patch, amely megnyitja a nagyobb framerate lehetőségét, már csak tesztelniük kell, és várhatóan a hétvégén letölthetővé is teszik. A grafikára vonatkozó menüben fog megjelenni egy új opció, ahol választható 30-as, 60-as vagy korlát nélküli képkockasebesség. ■

Mafia III
A legutóbbi Mafia III cikkek, hírek

hozzászólások (23)

Creativ3Form
Creativ3Form 2016.10.07. 17:08
Nos...1920*1080-as felbontással, minden grafikai beállítást csutkára nyomva is csúnyácska. :-/ Ráadásul úgy, hogy kikapcsoltam a motion blur-t is rohadt elmosódott az egész. Ugyan nem vagyok fps fanboy, de itt kelleni fog az a 60fps lock patch, mert ez így kb. úgy néz ki, mint egy 5-6 éves játék...vagy mintha low/medium beállítások keverékével futtatnám.
A hangulat nagyon adja, de a külcsín egyelőre FAIL.
stero
stero 2016.10.07. 17:10
Fura. Ezt a képekről meg nem mondanám. Elég pofásnak tűnik, no nem korszakalkotó, de nem is 5-6 éves graf. Optimalizálás terén hogy áll?
GeryG
GeryG 2016.10.07. 17:21
Lehet, bennem van a hiba, de nekem ezzel sosem volt problémám sem korábban, sem most. Nem azt mondom, hogy nem jobb érzés a 60 fps, hanem azt, hogy nem rossz a 30 sem. Nekem. Se hányingerem nem volt tőle soha, se semmi egyéb.
A gondok 30 alatt kezdődnek inkább, mivel az alatt már tényleg nagyon érezhető a szaggatás, ami élményromboló. De mind1, mindenkinek más az ingerküszöbe.

Szerintem nem csúnya a játék, legalábbis az összhatás nem az. Ha megállunk és nagyon elkezdjük vizsgálni a részleteket, tényleg találunk összecsapott dolgokat, de ez pl. a GTA V-ről is ugyanígy elmondható. Az optimalizációval 30 fps-ig egyelőre nincs baj, azt stabilan teljesíti a játék. Nekem a gondom sokkal inkább a mesterséges unintelligenciával van, mert az bizony sokszor nagyon nem találja a helyét. Nekem egyelőre ez az egyetlen igazi negatívuma a játéknak. Ha hasonlítanom kellene valamihez, azt mondanám, The Saboteur: zseniális téma és hangulat, középszerű kivitelezéssel.
Creativ3Form
Creativ3Form 2016.10.07. 17:33
Döccenőmentesen fut. Csak konkrétan nincs olyan érzésem, hogy 1920*1080-as felbontással tolom, mindent csutkára tolva. :-/
csuroach
csuroach 2016.10.07. 17:37
Este 6 után tudom elkezdeni... Hát már nagyon kíváncsi vagyok...
további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.