Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Pixel néven új nyomtatott gamer magazin indult

10 példány vár olvasóinkra az októberi számból.

2016.10.12. 18:05 | szerző: hirdetés (x) | kategória: Játék

Új nyomtatott lappal bővült a hazai gamerlapok piaca a frissen elindult Pixel Magazinnal. A kb. 150 oldalas októberi szám már kapható egyes helyeken, 990 forintért, benne többek közt Battlefield 1, Titanfall 2 és The Last Guardian előzetessel, Deus Ex: Mankind Divided, F1 2016, No Man"s Sky, Arma 3 - Apex, Worms W.M.D. és Grow Up bemutatókkal, valamint más gamer, filmes és kütyüs tartalmakkal. Így például olvasható benne cikk a Nintendo NX-ről, sorozat indul A konzolok története címmel, és egy "Mellek és gamerek" című írás is található benne. Filmes téren bemutatják például A hét mesterlövészt, a Ben Hurt és A barátságos óriást, a Mobilzóna rovatban pedig az iPhone 7 Plus és a Galaxy Note 7 szerepel a Pokémon Go és Deus Ex Go játékok mellett. (Az augusztusi, nulladik szám pedig itt ingyen lapozható végig.)
A kiadó 10 példányt ajánlott fel olvasóinknak a Pixel októberi számából. Aki szeretne jelentkezni egyért, annak nincs más dolga, mint egy kb. tetszőleges hozzászólást írnia hírünk alá. Október 16-án 23:59-ig várjuk a hozzászólásokat, sorsolás hétfőn. (A nyerteseknek postán küldik ki a lapot.) ■

hozzászólások (31)

Pras
Pras 2016.10.18. 12:10
Óóó, mekkora gyökér vagyok! Beléptem olvasni a fórumot, és teljes megdöbbenéssel vettem észre, hogy nyertem. "De hát én nem is neveztem?!" - ez volt az első reakcióm.
De igen, neveztem, csak nem tudtam róla, mert a nevezési feltételt már el sem olvastam és valahogy - mivel a cikk YT-videót is tartalmazott - automatikusan az előző nyereményjáték feltételére asszociáltam, azaz: YT-hozzászólást kell írni.

Ettől még kétségkívül örülök neki és mint lentebb is írtam, szándékom tisztességgel átolvasni egy számot a teljes kép érdekében. Csakhogy. Mivel a Dome-on szökőévente egyszer megjelenik cikkem, ezért bármilyen megengedő vagyok is magammal, nem számítok tökéletesen függetlennek, pontosan emiatt nem is szándékoztam nevezni eredetileg és ezért nem is tájékozódtam a körülményeiről. Emiatt a magazinunk becsülete érdekében szeretnék eltekinteni a nyeremény átvételétől és tisztelettel felajánlani az utánam "soron következő" nyertesnek.
Remélem, ez technikailag kivitelezhető, Dino, és elnézést kérek mindenkitől a kavarásért. Ez teljességgel az én saram, figyelmetlen voltam. :)
Shadowguard
Shadowguard 2016.10.18. 12:20
Remélem én jövök utánad:-P
Dino
Dino 2016.10.18. 12:30
Pras: Ok, köszi. (Egy korábbi levélváltásunk alapján úgy éreztem, nem kell kizárnalak a sorsolásból, azért voltál a kalapban. :D )
Az újabb random.org szám pedig szabolint olvasónknak kedvezett.
szabolint
szabolint 2016.10.19. 23:00
Oh Köszönöm szépen :)
stero
stero 2016.10.20. 07:27
Jeeee! Nekem is jön egy példány :D Köszi. Ezer éve nem fogtam gamer (nem az a gamer :D) magazint a kezemben.
további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.