25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Sid Meier’s Civilization VI AI Battle Royale

A fejlesztők jövő héten élőben közvetítik a mesterséges intelligencia játékát önmaga ellen.

Írta: GeryG

Érdekes közvetítésnek lehetünk szemtanúi október 19-én, ha ellátogatunk a 2K hivatalos Twitch-csatornájára. A Firaxis itt mutatja meg, hogy mire is képes a Sid Meier’s Civilization VI alatt dolgozó mesterséges intelligencia. Az AI Battle Royale egy nyolcszereplős játék lesz, amelynek mindegyik résztvevőjét az MI fogja irányítani. Mind a nyolc fél másik nép lesz, így ezekről is részletesebb képet kaphatunk, de érdemes lesz figyelni a fejlesztők kommentárjára is, mert biztos elárulnak majd érdekes részleteket a játékról. A közvetítés 21:30-kor kezdődik, de azt nem tudni, hogy meddig tart majd az MI-nek legyőzni saját magát.
Aki kedvet kap a látottaktól a játékhoz, annak nem kell sokat várnia, hogy maga is kipróbálhassa, hiszen a közvetítés után két nappal, október 21-én jelenik meg a népszerű stratégiai sorozat hatodik része.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Sid Meier's Civilization VI

Platform:

Fejlesztő: 2K Games

Kiadó: Firaxis Games

Megjelenés:
2016. október 21. PC, Mac
2018. november 16. Switch
2019. november 22. PS4, X1
2020. augusztus 13. iOS, Android

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!