Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Resident Evil 7 videós szösszenetek

Két rövidke video érkezett, az első a telefonokról, a második a fegyverekről.

2016.10.15. 21:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Januárban kiderül, hogy jó irányba vitte-e el a Capcom az egykori zombis szériát a Resident Evil 7-tel. Az új epizód ugyanis legfeljebb nyomokban tartalmaz bármit is abból, ami korábban a sorozatra jellemző volt, cserébe piszok hangulatosnak és izgalmasnak ígérkezik. A bejelentéskor megjelent demo, valamint az eddig infók és videók alapján arra lehetett következtetni, hogy a játékban az Outlasthez és más túlélőhorrorokhoz hasonlóan csak bujkálni és menekülni lehet majd, ám ez nem így van. Tegnap két rövidke video is felkerült a játék hivatalos YouTube-csatornájára, amelyek közül inkább az utóbbi érdekes.
Az első videón a mindenfelé megtalálható telefonokat láthatjuk, amelyeken egy titokzatos női hang sugdos mindenféle baljós dolgot a fülünkbe.

A második videón viszont egy katonai ládát láthatunk, amelyből egy puska kerül elő. Emellett láthatjuk pár másodpercre az inventory-rendszert is, benne egy késsel és egy pisztollyal, valamint lőszerekkel.

Ebből kiderül, hogy a belső nézetű játékban bizony fel is vehetjük majd a kesztyűt ellenségeinkkel szemben, ami így már sokkal több akciót sejtet, mint azt eddig hihettük.
Hogy a lopakodós-menekülős, illetve a lövöldözős-akciós részek milyen egyensúlyban lesznek, egyelőre nem tudni, erre a január 24-i premier után kapunk legkésőbb választ. ■

Resident Evil 7
A legutóbbi Resident Evil 7 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.