Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Resident Evil 7 videós szösszenetek

Két rövidke video érkezett, az első a telefonokról, a második a fegyverekről.

2016.10.15. 21:10 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Januárban kiderül, hogy jó irányba vitte-e el a Capcom az egykori zombis szériát a Resident Evil 7-tel. Az új epizód ugyanis legfeljebb nyomokban tartalmaz bármit is abból, ami korábban a sorozatra jellemző volt, cserébe piszok hangulatosnak és izgalmasnak ígérkezik. A bejelentéskor megjelent demo, valamint az eddig infók és videók alapján arra lehetett következtetni, hogy a játékban az Outlasthez és más túlélőhorrorokhoz hasonlóan csak bujkálni és menekülni lehet majd, ám ez nem így van. Tegnap két rövidke video is felkerült a játék hivatalos YouTube-csatornájára, amelyek közül inkább az utóbbi érdekes.
Az első videón a mindenfelé megtalálható telefonokat láthatjuk, amelyeken egy titokzatos női hang sugdos mindenféle baljós dolgot a fülünkbe.

A második videón viszont egy katonai ládát láthatunk, amelyből egy puska kerül elő. Emellett láthatjuk pár másodpercre az inventory-rendszert is, benne egy késsel és egy pisztollyal, valamint lőszerekkel.

Ebből kiderül, hogy a belső nézetű játékban bizony fel is vehetjük majd a kesztyűt ellenségeinkkel szemben, ami így már sokkal több akciót sejtet, mint azt eddig hihettük.
Hogy a lopakodós-menekülős, illetve a lövöldözős-akciós részek milyen egyensúlyban lesznek, egyelőre nem tudni, erre a január 24-i premier után kapunk legkésőbb választ. ■

Resident Evil 7
A legutóbbi Resident Evil 7 cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.