Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sikeres a NITE Team 4 Kickstarter-kampánya

A katonai hackerjátékot a The Secret World inspirálta.

2016.10.16. 13:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Funcom MMORPG-je, a The Secret World már adott otthont egy másik játéknak, a The Parknak, valamint készül a Hide and Shriek is, amely szintén ebben a világban játszódik. E két játék is a Funcomhoz fűződik, ám a jelek szerint akad egy külsős stúdió is, akit megihletett a The Secret World. Ez az Alice & Smith, akik bejelentették új játékukat, a NITE Team 4-t.
Egy katonai hackerjátékról van szó, amelyet a fent említett MMORPG ihletett. A történet a Network Intelligence & Technical Evaluation (NITE) hackercsoportról szól, akik katonai feladatokat látnak el. Mi egy újoncot alakítunk, aki épp csak bekerült a csapatba, máris a legkeményebb küldetéseken kell részt vennie. Más hackereket kell elkapni, valamint ellenséges országok rendszereit feltörni. Ezek mellett a mi feladatunk lesz, hogy a bevetésen lévő egységek mozgását is koordináljuk. Mindezt a fejlesztők elmondása szerint a kiszivárgott NSA dokumentumok alapján tervezik meg, vagyis a valóságnak is meg fog felelni.
A NITE Team 4-t az Alice & Smith fejleszti, akik már korábban is dolgoztak együtt a Funcommal. Most is hasonló a felállás, vagyis a The Secret World is profitál az új játékból: egy katonai hátizsák a jussa minden játékosnak, valamint a támogatók egy exkluzív küldetést és egy exkluzív egyenruhát is kapnak. Hogy milyen támogatók? Azok, akik beszállnak a NITE Team 4 Kickstarter-kampányába. Ez néhány nappal ezelőtt indult el és 30 000 kanadai dollárt tűztek ki célul. Ez az összeg mostanra már össze is gyűlt, vagyis a kampány biztosan sikerrel zárul, már csak az a kérdés, hogy az extra célkitűzések közül hány valósulhat meg. Ezek között olyanokat találunk, mint a véletlenszerűen generált küldetések, a gyakorlótér, a játékosok által készített eszközök, valamint a küldetésszerkesztő. Ezekhez azonban nagyon sok pénzt kell összegyűjteni.
A NITE Team 4 mindenképpen érdekes alkotásnak ígérkezik, hiszen hackerjátékból egyébként sincs túltengés a piacon. A megjelenésre PC-n és Macen is valamikor jövő év elején számíthatunk. ■

előző
következő
Sikeres a NITE Team 4 Kickstarter-kampánya
Sikeres a NITE Team 4 Kickstarter-kampánya Sikeres a NITE Team 4 Kickstarter-kampánya Sikeres a NITE Team 4 Kickstarter-kampánya Sikeres a NITE Team 4 Kickstarter-kampánya Sikeres a NITE Team 4 Kickstarter-kampánya Sikeres a NITE Team 4 Kickstarter-kampánya Sikeres a NITE Team 4 Kickstarter-kampánya Sikeres a NITE Team 4 Kickstarter-kampánya

hozzászólások (0)

további hírek

Idegenvezetés a Mass Effect: Andromeda hajóján

Új előzetes mutatja be a Tempestet és a gyomrában pihenő Nomadot.

Nintendo Switch részletek: március 3-án érkezik az új konzol

Az új Zelda játék is a nyitócímek között lesz.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #7

Végigvittük az ötödik küldetést. Legyezőt is nyerhetsz!

Sztoritrailert kapott a Horizon: Zero Dawn

Azt eddig is tudtuk, hogy szép lesz, de most már azt is, hogy izgalmas is!

Január végén rajtol a For Honor zárt bétája

Három napig tart majd a teszt, a dátumot új trailerben fedték fel.