Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sikeres a NITE Team 4 Kickstarter-kampánya

A katonai hackerjátékot a The Secret World inspirálta.

2016.10.16. 13:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Funcom MMORPG-je, a The Secret World már adott otthont egy másik játéknak, a The Parknak, valamint készül a Hide and Shriek is, amely szintén ebben a világban játszódik. E két játék is a Funcomhoz fűződik, ám a jelek szerint akad egy külsős stúdió is, akit megihletett a The Secret World. Ez az Alice & Smith, akik bejelentették új játékukat, a NITE Team 4-t.
Egy katonai hackerjátékról van szó, amelyet a fent említett MMORPG ihletett. A történet a Network Intelligence & Technical Evaluation (NITE) hackercsoportról szól, akik katonai feladatokat látnak el. Mi egy újoncot alakítunk, aki épp csak bekerült a csapatba, máris a legkeményebb küldetéseken kell részt vennie. Más hackereket kell elkapni, valamint ellenséges országok rendszereit feltörni. Ezek mellett a mi feladatunk lesz, hogy a bevetésen lévő egységek mozgását is koordináljuk. Mindezt a fejlesztők elmondása szerint a kiszivárgott NSA dokumentumok alapján tervezik meg, vagyis a valóságnak is meg fog felelni.
A NITE Team 4-t az Alice & Smith fejleszti, akik már korábban is dolgoztak együtt a Funcommal. Most is hasonló a felállás, vagyis a The Secret World is profitál az új játékból: egy katonai hátizsák a jussa minden játékosnak, valamint a támogatók egy exkluzív küldetést és egy exkluzív egyenruhát is kapnak. Hogy milyen támogatók? Azok, akik beszállnak a NITE Team 4 Kickstarter-kampányába. Ez néhány nappal ezelőtt indult el és 30 000 kanadai dollárt tűztek ki célul. Ez az összeg mostanra már össze is gyűlt, vagyis a kampány biztosan sikerrel zárul, már csak az a kérdés, hogy az extra célkitűzések közül hány valósulhat meg. Ezek között olyanokat találunk, mint a véletlenszerűen generált küldetések, a gyakorlótér, a játékosok által készített eszközök, valamint a küldetésszerkesztő. Ezekhez azonban nagyon sok pénzt kell összegyűjteni.
A NITE Team 4 mindenképpen érdekes alkotásnak ígérkezik, hiszen hackerjátékból egyébként sincs túltengés a piacon. A megjelenésre PC-n és Macen is valamikor jövő év elején számíthatunk. ■

előző
következő
Sikeres a NITE Team 4 Kickstarter-kampánya
Sikeres a NITE Team 4 Kickstarter-kampánya Sikeres a NITE Team 4 Kickstarter-kampánya Sikeres a NITE Team 4 Kickstarter-kampánya Sikeres a NITE Team 4 Kickstarter-kampánya Sikeres a NITE Team 4 Kickstarter-kampánya Sikeres a NITE Team 4 Kickstarter-kampánya Sikeres a NITE Team 4 Kickstarter-kampánya Sikeres a NITE Team 4 Kickstarter-kampánya

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.