Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Kickstarteren gyűjt a Legend of the Brawl

A kooperatív módra kihegyezett multiplayer akciójátékban híres és hírhedt történelmi személyekkel harcolhatunk.

2016.10.19. 22:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Dark Tonic Games is azok közé az indie stúdiók közé tartozik, akik a közösségi finanszírozásban látják a kiugrás lehetőségét. Bár a stúdió már több játékot is készített, ezek egyelőre nem hozták meg a nagy áttörést, ezért jelenlegi projektjük, a hónapok óta készülő Legend of the Brawlhoz a Kickstarteren kérik a játékosok támogatását.
Egy külső nézetű akciójátékról van szó, amely a négyfős kooperatív módra van kihegyezve és pörgős, gyors összecsapásokat ígér. A látványvilág és a hangulat kapcsán csak úgy jellemezték alkotásukat a készítők, mint a Super Mario 3D World és a Heroes of the Storm szerelemgyerekét. Ez többek között a választható karaktereknek is köszönhető, hiszen igazán illusztris társaságból válogathatunk: Roosevelt, Nikola Tesla, Lizzie Borden, vagy épp Howard Phillip Lovecraft is szerepel a listán, de olyanokban is gondolkoznak, mint Houdini és Mahatma Gandhi.
A Kickstarter-kampányon nem kérnek irreális összeget, mindössze 65 000 dollárra van szükségük, hogy befejezhessék a játékot. A gyűjtésből még 27 nap hátra van, de a mutató egyelőre nem kúszott túl magasra: jelenleg közel 1500 dollár jött össze. A projekt ugyanakkor elég ígéretes ahhoz, hogy végül sikerrel záruljon a kampány és valamikor megjelenjen a Legend of the Brawl PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.