Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2003

Microsoft E3 line-up

2003.05.12. 14:13 | szerző: Madrac | kategória: E3 2003

A Microsoft is bejelentette mivel indul útnak az idei E3-ra.
Halo: A 2001-es év legjobb akciójátékának PC-s verziója kint lesz a kiállításon. Megjelenési ideje 2003 nyara, természetesen fejlesztettek rajta az Xbox-os verzióhoz képest.
Mythica: A Mythica egy új online játék lesz, mely a Private Realms Technology-ra épül. A norvég mitológiára épül majd a játék világa. A Mythica az a hely ahova a hősök haláluk után jutnak, a küzdelem itt sem ér véget, sok fantasztikus ellenfél vár a játékosokra majd 2004 tavaszától.
Age of Mythology: The Titans: Az Age of Mythology kiegészítője, a The Titans is szerepel majd az E3-on. A program az atlantisziakkal bővíti a kínálatot, új egységek, varázslatok és ellenfelek jelennek majd meg.
Microsoft Flight Simulator 2004: A Century of Flight: A repülés egy évszázados. Ebből az alkalomból készül ez a játék, mely igyekszik feldolgozni minden fontosat ebből a száz évből. Huszonnégy légi jármű kerül bele, melyből kilenc régi történelmi jármű.
Rise of Nations: Ebben a játékban a Civilization korokat felölelő játékmenete találkozik majd az RTS-ek gyors, pergő játékmenetével. Alapíthatunk majd városokat, fejleszthetjük őket és természetesen képezhetünk seregeket ellenfeleink leigázására.
Microsoft Train Simulator 2: 2004 januárjában jelenik majd meg a Microsoft Train Simulator 2, melyben még több vonat és útvonal található majd meg. A táj kidolgozottsága is javul majd és sokkal sokszínűbbek lesznek az állomások és a környezet. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.