Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2003

Magyar játékfejlesztők az E3-on

Gyors körkép a Los Angelesben bemutatott hazai fejlesztésekről.

2003.05.16. 20:53 | szerző: Dino | kategória: E3 2003

A Haegemonia: A sogon örökség Digital Reality hír kapcsán úgy döntöttem, megpróbálom összefoglalni, kik is vannak hazánk fejlesztői közül Los Angelesben, és milyen játékot prezentálnak még egy napon keresztül a nagyközönségnek. De legalábbis azokról, akikről már hallottunk valami hírt :-).

Digital Reality
Kezdjük az egyik legismertebb hazai fejlesztőcsapattal, a rengeteg saját fejlesztést és számos honosítást maga mögött tudó Digital Realityvel. Masell és Dauby bizonyára egyrészt a hírekben és a bevezetőben is említett Haegemonia folytatást mutatják a látogatóknak, de volt még más titkos projektjük is, ezekre bizonyára egyelőre kiadót keresnek odakint.

Stormregion
A S.W.I.N.E. fejlesztőinek újabb játéka, a Codename Panzers egy második világháborús stratégia lesz, a CDV kiadásában. A hírek csodaszép, és igen realisztikus grafikáról szólnak, melyeket három kampány 10-10 küldetésén keresztül csodálhatunk. A fejlesztők a következő héten számunkra is bemutatják játékukat, így arról hamarosan részletesen is beszámolunk.

Clever’s
A hírek - és honlapjuk - alapján úgy tűnik, Steel of Haste autós játékuk mellett egy másik projekten is dolgoznak a Screamer 4x4 terepjáró-szimulátorral 2000 telén bemutatkozó csapatnál. Ez pedig nem más, mint a Terminator 3: War of the Machines akciójáték, melyet az Atari részére fejlesztenek, PC-re. Megjelenését novemberre ígérik.

Mithis
Az ex-Imperium Galactica 3, azaz aktuális nevén Galaxy Andromeda fejlesztői a német CDV standján mutatják be játékukat, melyből az E3 alkalmából új képek és egy trailer is megjelent. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.