Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Így születik a sztár

2003.05.17. 20:58 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az ÖcsiKÉM (Agent Cody Banks, hazai bemutató: július 24.) teljes egészében a fantázia terméke: a CIA nyilván nem képez ki 14 év alatti titkos ügynököket egy nyári tábornak álcázott kiképzőbázison, de ettől akár még igaz is lehet. Elvégre az is fantasztikusnak tűnik, és mégis igaz, hogy a film 16 és fél éves sztárja, Frankie Muniz még kiskorú, de már a felnőtt sztárokat megszégyenítő módon él. Az ÖcsiKÉM ért 2 millió dolláros gázsit kapott. Jogosítványa nincs még, de már van egy Volkswagen Jettája, és hatodikos kora óta nem jár iskolába, hogy csak a színészetre koncentrálhasson.
– Először ötéves koromban derült ki, hogy tehetséges vagyok – nyilatkozta az ifjú titán. – Igaz, akkor még mindenki azt hitte, golfbajnok leszek: nagyapám elvitt golfozni tanulni, és én első ütésemmel kiütöttem egy nézelődő ember kezéből a sörösüveget: pedig vagy 50 méterre volt tőlünk. Attól kezdve az egész család biztos volt benne, hogy egyszer még sokra fogom vinni. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.

Nyereményjáték gamescomos lootért!

Pólók, pendrive, párna és sok más jóság vár Rátok.

Injustice 2 sztori trailer Brainiac tálalásában

A második rész épp ott veszi fel a fonalat, ahol az első letette.