Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A Terminator elfoglalta Cannes-t

2003.05.21. 12:10 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A forgatás befejezése óta először Cannes-ban lépett nyilvánosság elé a Terminator 3 - A gépek lázadása stábja.
A legendás Carlton Hotel homlokzati oldalán egy külön erre az alkalomra készült T3 dekoráció díszelgett, melynek nem csak egy hatalmas időkapu, de két robot is része volt. Nagyszabású show keretében ezen át lépett be május 17-én Arnold Schwarzenegger, hogy bejelentse a filmet, és ugyancsak itt gördültek ki a filmben szereplő további terminatorok, az összegyűlt több ezres tömeg nem kis megelégedésére. A film producerei már előző nap nagyszabású partit adtak egy yachton, amelyen részt vett a teljes helyszínen lévő szereplőgárda, így Schwarzenegger mellett Kristanna Loken (Terminatrix),Nick Stahl (John Connor), Claire Danes, valamint Jonathan Mostow rendező és a producerek, Mario Kassar és Andrew Vajna. A szereplők egész nap interjúkat adtak és fotózásokon vettek részt, majd - a Variety szaklap szavaival -minden idők leghúzósabb cannes-i partija következett Pierre Cardin terminatorbázissá alakított villájában. Az esten több, mint ezerötszáz meghívott és egy sereg sztár vett részt, élőben zenélt többek között a Groove Armada.
A megjelent kritikák és méltatások tükrében elmondható, hogy a Terminator 3 -akaratán kívül - a fesztivál első hétvégéjére valósággal kisajátította a cannes-i médiát: azokon a napokon, amikor a szereplők a városban tartózkodtak, egyszerűen nem lehetett másra figyelni.
A film augusztus 21-én kerül a magyar mozikba. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.