Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A sötétség túl sötét

2003.05.22. 19:40 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A filmszínészet egyik különös tulajdonsága, hogy a színész nem feltétlenül tudja, mit játszik. Leforgat néhány jelenetet, elmond néhány mondatot, de magát a nagy egészet nem ismeri. És néha alaposan meglepődik, amikor mégis szembesül vele.
Emma Caulfield színésznő például főszerepet játszik A sötétség leple (Darkness Falls, hazai bemutató: június 5.) című horrorfilmben, mégis leesett az álla, amikor a rendező meghívta, hogy nézzék végig együtt a kész művet.
– Természetesen olvastam a forgatókönyvet, sok jelenetben benne is vagyok, mégis nagyon elcsodálkoztam azon, amit láttam – vallotta be a szép színésznő. – Forgatás közben nem érzékeltem, hogy a film ilyen ijesztő. Ami a végső változatban sötétnek vagy félhomályosnak tűnik, azt világosban vettük fel, valami technikai megoldással változtatták éjszakává. Aztán nem volt ott a lázadó kísértet, csak egy gumibaba, és persze nem volt hangja. Szóval, az az igazság, hogy hiába vagyok büszke a filmre, a felét legalább nem láttam: vetítés közben behunytam a szemem, és Jonathan (a rendező) kezét szorongattam... ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.