Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A mindenható túlzásai

2003.05.29. 18:58 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Tom Shadyac hosszú hajával és kinyúlt, agyonmosott pólójában még a barátai szerint is úgy néz ki, mint egy feltörekvő rockzenész. Pedig egyike a legsikeresebb rendezőknek: előző három filmje mind túllépte a százmillió dolláros bevételi álomhatárt, és jó esélye van arra, hogy a negyedik még elődjeinél is eredményesebb lesz. A minden6ó (Bruce Almighty, hazai bemutató idén nyáron) – Jim Carrey főszereplésével – bemutatója hetében máris hetvenmillió dollár bevételt hozott – a Függetlenség Napi hétvégén ennél eddig csupán a Jurrasic Park tudott nagyobb sikert aratni.
Az átmenetileg isteni hatalommal felruházott tévériporterről szóló komédiában bőven keverednek a nagyon érzelmes és az elsöprően mulatságos pillanatok. De Shadyack szerint a börleszk és a komolyság jól megférnek egymás mellett.
– Szerintem ez így emberi – nyilatkozta, amikor egy újságíró a szemére hányta, hogy filmjeiben sok a műfajidegen elem. – Itt van például Jim Carrey: a forgatás közben azzal szórakoztatja a díszleteseket, hogy a fenekével beszél, aztán hazamegy és Aquinói Szent Tamást olvas. Külön-külön mindkettő túlzás: de együtt rögtön a helyükre kerülnek. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.