Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A mindenható túlzásai

2003.05.29. 18:58 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Tom Shadyac hosszú hajával és kinyúlt, agyonmosott pólójában még a barátai szerint is úgy néz ki, mint egy feltörekvő rockzenész. Pedig egyike a legsikeresebb rendezőknek: előző három filmje mind túllépte a százmillió dolláros bevételi álomhatárt, és jó esélye van arra, hogy a negyedik még elődjeinél is eredményesebb lesz. A minden6ó (Bruce Almighty, hazai bemutató idén nyáron) – Jim Carrey főszereplésével – bemutatója hetében máris hetvenmillió dollár bevételt hozott – a Függetlenség Napi hétvégén ennél eddig csupán a Jurrasic Park tudott nagyobb sikert aratni.
Az átmenetileg isteni hatalommal felruházott tévériporterről szóló komédiában bőven keverednek a nagyon érzelmes és az elsöprően mulatságos pillanatok. De Shadyack szerint a börleszk és a komolyság jól megférnek egymás mellett.
– Szerintem ez így emberi – nyilatkozta, amikor egy újságíró a szemére hányta, hogy filmjeiben sok a műfajidegen elem. – Itt van például Jim Carrey: a forgatás közben azzal szórakoztatja a díszleteseket, hogy a fenekével beszél, aztán hazamegy és Aquinói Szent Tamást olvas. Külön-külön mindkettő túlzás: de együtt rögtön a helyükre kerülnek. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Elindult a GWENT zárt bétája

PC-n és Xbox One-on kezdődött meg az újabb tesztkör.

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.