Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Szindbádot Brad Pittről mintázták

2003.06.03. 21:16 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Ha valakinek ismerős lesz a Szindbád – a hét tenger legendája című animációs film címszereplője, az nem véletlen, ugyanis egy kicsit arról a színészről is mintázták a figurát, aki az amerikai változatban a hangját kölcsönzi a szereplőnek. Történetesen Brad Pittről van szó (a magyar változatban pedig Stohl Andrást hallhatjuk majd).
„Bradnek különleges a testbeszéde, és rengeteget gesztikulál – magyarázza Jakob Hjort Hensen, a Szindbád-figura kidolgozásáért felelős főanimátor. – Ezért amikor fölvettük a szereplők beszédét, figyeltem Bradet, és gyors vázlatokat készítettem a mozgásáról. Így hónapokkal később is fel tudtam idézni, milyen gesztusai voltak, amikor ezt vagy azt a párbeszédet mondta, és „bradesíteni” tudtam Szinbádot.”
„Teljesen elképedtem, amikor láttam, milyen érzékeny mimikát varázsolnak a figuráknak az animátorok – folytatja Brad Pitt. – Gyakorlatilag színészi teljesítményt tudnak belőlük kihozni. Hihetetlen, hogy az animáció manapság mire képes!” (Sinbad – The Legend of the Seven Seas – hazai bemutató: 2003. július 17.) ■

Forrás: UIP Dunafilm

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.