Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A minden6ó rossz száma

2003.06.06. 16:11 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Nincs idegesítőbb a téves kapcsolásoknál. Ennél már csak az lehet kellemetlenebb, ha a hívó az Úristent kéri a telefonhoz. Márpedig az Egyesült Államokban mostanában egyre gyakoribbak az ilyen hívások. Így van ez azóta, amióta két hete elsöprő sikerrel bemutatták a mozik Jim Carrey új komédiáját, A minden6ó-t (Bruce Almighty), melyben az Úr egy hétre egy morcos tévériporterre bízza a mindenség irányításának munkáját.
A film egy jelenetében az Úr felhívja helyettesét, és a képernyőn meg is jelenik a száma. Az amerikai mozis hagyományok szerint, ilyen esetben mindig egy lehetetlen, 555-tel kezdődő számsor látható. Ezúttal azonban a film készítői szakítottak a hagyománnyal: azóta számtalan lelkes (vagy tréfás kedvű) néző tárcsázza a látott számot, hogy személyesen tárgyaljon teremtőjével.
A játék már igazi botránnyá dagadt. Az Universal Sudios hivatalos sajtóközleményt volt kénytelen közzétenni az egyre szaporodó telefonviccek miatt, melyben leszögezi, hogy szándékosan olyan számot választottak, amely a film helyszínén, Buffalóban nem létezik – csakhogy sok másik államban viszont igen.
Egy floridai asszony azt állítja, az elmúlt héten óránként húsz hívást kapott: és az Úr helyett mindannyiszor neki kellett felvennie a kagylót. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.

Hozza a várt szintet a Battlefield 1

Mától megvásárolható az első világháborút feldolgozó akciójáték.