Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A minden6ó rossz száma

2003.06.06. 16:11 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Nincs idegesítőbb a téves kapcsolásoknál. Ennél már csak az lehet kellemetlenebb, ha a hívó az Úristent kéri a telefonhoz. Márpedig az Egyesült Államokban mostanában egyre gyakoribbak az ilyen hívások. Így van ez azóta, amióta két hete elsöprő sikerrel bemutatták a mozik Jim Carrey új komédiáját, A minden6ó-t (Bruce Almighty), melyben az Úr egy hétre egy morcos tévériporterre bízza a mindenség irányításának munkáját.
A film egy jelenetében az Úr felhívja helyettesét, és a képernyőn meg is jelenik a száma. Az amerikai mozis hagyományok szerint, ilyen esetben mindig egy lehetetlen, 555-tel kezdődő számsor látható. Ezúttal azonban a film készítői szakítottak a hagyománnyal: azóta számtalan lelkes (vagy tréfás kedvű) néző tárcsázza a látott számot, hogy személyesen tárgyaljon teremtőjével.
A játék már igazi botránnyá dagadt. Az Universal Sudios hivatalos sajtóközleményt volt kénytelen közzétenni az egyre szaporodó telefonviccek miatt, melyben leszögezi, hogy szándékosan olyan számot választottak, amely a film helyszínén, Buffalóban nem létezik – csakhogy sok másik államban viszont igen.
Egy floridai asszony azt állítja, az elmúlt héten óránként húsz hívást kapott: és az Úr helyett mindannyiszor neki kellett felvennie a kagylót. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #8

A hatodik küldetéssel folytattuk a végigjátszást.

Íme, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands szóló módja

Az eddigi előzetesek rendre a kooperatív módot promózták, hát most megnézhetjük, milyen lesz egyedül játszani.

Már elérhető a Might & Magic Showdown korai változata

Megelevenednek az asztali szerepjátékok csatái.

For Honor harcosok és béta részletek

Hamarosan elrajtol a játék zárt bétája, ennek apropóján összegyűjtöttük az összes harcos bemutatkozó videóját. Garantált lehetőség van a bétában való részvételre is!

Év játéka 2016. szavazás

Ismét olvasóink szavazatai döntenek a díjak sorsáról.