Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A kis Eddie Murphy

2003.06.12. 18:23 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A nagy filmtervek előbb-utóbb valóra válnak. Még ha egészen másképpen is. Eddie Murphy például nemrégiben elárulta, hogy nagyon rég szeretett volna egy önéletrajzi filmet készíteni saját magáról: de a hároméves koráról, arról, amikor ő és bátyja az óvoda sztárjai voltak. A két testvér (mostohatestvérükkel kiegészülve) állítólag kész kabarészámokkal szórakoztatták a többi brooklyni kisdedet – Murphy biztos volt benne, hogy az óvodáskorú komikusok sztorijára kíváncsiak lennének a nézők.
Az Oviapu (Daddy Day Care, hazai bemutató: augusztus 7.) majdhogynem ez a film. De nem három vicces ovis szerepel benne, hanem vagy húsz. Aki felügyel rájuk (és megpróbálja elfojtani tréfás hajlamaikat) pedig nem más, mint a megélhetési gondjait magánóvoda üzemeltetésével megoldani próbáló férfi, akit Murphy alakít – és a hírek szerint a színész nagyon elégedett volt partnereivel.
– Mostanáig azt hittem, hogy én szuprevicces gyerek voltam – nyilatkozta a komikus szupersztár. – De most rájöttem, hogy nem lehettem olyan nagy ász: az Oviapu-ban vagy tizenöt állati mókás gyerkőc játszik, akik mind mulatságosabbak, mint én voltam akkoriban. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Milyen lett a Titanfall 2?

Megérkezett a játék hivatalos launch trailere és az első értékelések.

Bámulatos Red Dead Redemption 2 trailer

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a várva várt előzetes.

Nintendo Switch néven jön az új konzol

Megvan az eddig NX munkanéven futó gép megjelenési dátuma is.

Ingyen Dungeon Keeper az Originen

Ismét egy régi klasszikus van az On the House akcióban.

Tényleg jön a Red Dead Redemption 2

Csütörtök délután trailert is kapunk.